Grote content-update voor demo van Inazuma Eleven: Victory Road

  • Nieuws

  • 21 mei 24 om 01:08

  • Rik

  • 0

LEVEL-5 heeft de demo van Inazuma Eleven: Victory Road een grote content-update gegeven.

De demo voor Inazuma Eleven: Victory Road is sinds 28 maart beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. LEVEL-5 had al van tevoren aangekondigd dat de content van de gratis ‘Wereldwijde bètatest-demo’ gefaseerd beschikbaar zou komen. Na de online en offline matches met een beperkt aantal speelbare personages en teams, voegt de content-update nu ook de Story Mode toe. In de Story Mode kunnen spelers alvast aan de slag met het eerste hoofdstuk van de game. Hierin maken we kennis met het nieuwe hoofdpersonage Destin Billows.

Naast de Story Mode toevoegingen heeft LEVEL-5 ook een groot aantal aanpassingen doorgevoerd in de gameplay. Zo is de AI van tegenstanders aangepast waardoor ze minder vaak onbedoelde overtredingen begaan, wordt er nu gevlagd bij buitenspel en zijn de statistieken van alle 48 speelbare personages aangepast.

Via de trailer maakte LEVEL-5 ook bekend dat de demo voor Inazuma Eleven: Victory Road inmiddels al meer dan een miljoen keer gedownload is. Ruim de helft van dit aantal downloads is afkomstig van de Nintendo Switch, waar de demo als eerste op uitkwam. Inmiddels kunnen spelers op andere platforms ook aan de slag met de demo voor Inazuma Eleven: Victory Road.

Inazuma Eleven: Victory Road heeft nog geen releasedatum, maar moet ergens in 2024 uitkomen voor de Nintendo Switch. Eigenlijk hadden we al meer informatie over de game moeten hebben, maar LEVEL-5 stelde hun aangekondigde VISION 2024-presentatie last minute uit. Die presentatie staat nu gepland voor ‘de zomer van 2024’. Inazuma Eleven: Victory Road krijgt voor die tijd nog een eigen presentatie, maar daarvoor heeft LEVEL-5 nog geen datum bekendgemaakt.

Ga jij (weer) aan de slag met de demo voor Inazuma Eleven: Victory Road? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Nintendo neemt Shiver Entertainment over

2

Nieuws Nintendo neemt Shiver Entertainment over

21-05-2024

5

Rik

Nieuwe overzichtstrailer voor Monster Hunter Stories

0

Media Nieuwe overzichtstrailer voor Monster Hunter Stories

21-05-2024

2

Rik

Reageer als eerste!