Inazuma Eleven: Victory Road-demo half miljoen keer gedownload

  • Nieuws

  • 2 apr 24 om 01:50

  • Rik

  • 1

LEVEL-5 maakte via het officiële X-account bekend dat de demo voor Inazuma Eleven: Victory Road al 500.000 keer gedownload is.

De ‘Wereldwijde bètatest-demo’ voor Inazuma Eleven: Victory Road is pas sinds afgelopen donderdag beschikbaar en had dus maar vier dagen nodig om de half miljoen downloads te bereiken. De demo kwam exclusief uit op Nintendo Switch maar de volledige versie van het spel zal een multiplatform-release krijgen. In de demo krijgen spelers de kans om alvast wat offline en online potjes anime-voetbal uit te proberen met drie teams: de Inazuma All-Stars, National Champs en Alius Masters. Op een later moment komt er ook een voorproefje op de Story Mode naar de demo.

De demo geldt als bètatest voor de release van het spel later dit jaar: via het Inazuma Post-platform (toegankelijk via een in-game QR-code) kunnen beta-testers hun feedback met LEVEL-5 delen. Het spel heeft nog geen officiële releasedatum, mogelijk krijgen we deze later deze maand tijdens de LEVEL5 VISION 2024-presentatie.

Inazuma Eleven: Victory Road moet ergens in 2024 uitkomen voor Nintendo Switch en concurrerende platforms. De demo is exclusief beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Ben jij een van de 500.000 demo-spelers? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Opvallende Nintendo Switch-games voor april 2024

0

Special 11 opvallende Nintendo Switch-games voor april 2024

02-04-2024

2

Erik

Yu-Gi-Oh! Master Duel is 60 miljoen keer gedownload

0

Nieuws Yu-Gi-Oh! Master Duel is 60 miljoen keer gedownload

02-04-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

2 apr 24 om 13:54

#13420‍

345 XP | 64 comments

Het is dan ook een prima demo. Erg leuk om eens uit te proberen. Er zijn wel aardig wat aanpassingen tov de (3)DS games waar iets over te zeggen valt. Ik kijk al erg uit naar de andere demo phase en de volledige game.