Nieuwe overzichtstrailer voor Monster Hunter Stories

  • Media

  • 21 mei 24 om 00:01

  • Rik

  • 0

Capcom heeft een nieuwe overzichtstrailer gedeeld voor de Switch-remake van Monster Hunter Stories.

In de ‘overview trailer’ krijgen het verhaal, de geüpdatete graphics en de nieuw toegevoegde stemmen de aandacht. Monster Hunter Stories is een spin-off van de Monster Hunter-serie, en focust zich op ‘Riders’ die monsters temmen in plaats van ze te bejagen. In tegenstelling tot de hoofdserie speelt deze spin-off als een RPG. Monster Hunter Stories kwam in 2017 uit voor de Nintendo 3DS en krijgt binnenkort een verbeterde Switch-release. In 2021 kwam een vervolg uit: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Spelers die save data van het vervolg op hun Nintendo Switch hebben staan, krijgen volgens de trailer een speciale outfit in deel 1.

Monster Hunter Stories komt op 14 juni uit op de Nintendo Switch. Onze Robin mocht echter al eerder aan de slag met het spel. Je leest alles over zijn eerste ervaringen met de game in zijn preview.

Word jij al enthousiast van deze nieuwe trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Grote content-update voor demo van Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Grote content-update voor demo van Inazuma Eleven: Victory Road

21-05-2024

1

Rik

Monster Hunter Stories – Vele extra’s!

0

Preview Monster Hunter Stories - Vele extra's!

20-05-2024

5

Robin

Reageer als eerste!