Bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

  • Nieuws

  • 28 mrt 24 om 18:59

  • Rik

  • 0

LEVEL-5 heeft de ‘Wereldwijde bètatest-demo’ voor Inazuma Eleven: Victory Road gratis beschikbaar gesteld in de Nintendo Switch eShop.

Het bedrijf had al eerder aangekondigd dat dit vandaag zou gebeuren. In de demo kunnen nieuwsgierige spelers alvast aan de slag met het vernieuwde spelsysteem. De demo zal stapsgewijs worden uitgebreid met meer content. De beta bevat 48 personages afkomstig uit verschillende delen van de serie, waaronder Inazuma All-Stars, National Champs en Alius Masters. Deze personages worden sterker door hen te trainen tijdens voetbal-matches. Er zijn zowel offline als online matches beschikbaar in de demo*. Een voorproefje op de Story Mode van Inazuma Eleven: Victory Road zal later worden toegevoegd in een (gratis) update.

* let op: voor de online matches is een actief Nintendo Switch Online-abonnement vereist.

Het Youtube-kanaal van Nintendo Nederland deelde een nieuwe trailer ter gelegenheid van de demo:

Inazuma Eleven: Victory Road heeft nog geen definitieve releasedatum maar moet ergens in 2024 uitkomen voor Nintendo Switch en concurrerende platforms. Er is vanaf vandaag een ‘Wereldwijde bètatest-demo’ beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Heb jij de demo al uitgeprobeerd? Deel jouw ervaringen in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Nieuwe indie showcase van The Triple-i Initiative aangekondigd

0

Media Nieuwe indie showcase van The Triple-i Initiative aangekondigd

29-03-2024

1

Dennis

Pepper Grinder main image N1UP

0

Review Pepper Grinder - Wonderlijker dan Mario

28-03-2024

4

Mitch

Reageer als eerste!