LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

  • Nieuws

  • 19 apr 24 om 02:30

  • Rik

  • 2

Vorig jaar gaf LEVEL-5 aan dat ze in april 2024 een nieuwe LEVEL-5 VISION-presentatie zouden houden. Het Japanse bedrijf geeft nu aan de de presentatie is uitgesteld tot de ‘zomer van 2024’.

De VISION-presentaties van LEVEL-5 zijn hun eigen variant van Nintendo Directs. De volledige naam van de volgende editie luidt ‘LEVEL-5 VISION 2024: To the World’s Children’. Tijdens de presentatie zou LEVEL-5 onder andere een nieuwe game onthullen, waarschijnlijk in de Yokai Watch-serie. Daarnaast stonden updates over vijf andere aankomende games van het bedrijf op de planning.

Inazuma Eleven

Nieuws over Inazuma Eleven: Victory Road kan kennelijk niet wachten tot de zomer: deze game krijgt namelijk een eigen extra presentatie. Een datum hiervoor is nog niet bekend gemaakt. Een demo voor de nieuwe Inazuma Eleven was binnen een paar dagen al 500.000 keer gedownload.

“Uitstel” is geen onbekende term bij LEVEL-5. Zo’n beetje alle grote games die op dit moment in de pijplijn zitten bij het bedrijf werden al (minstens) een keer uitgesteld. Er is geen reden gegeven voor het uitstel van deze VISION-presentatie.

Dit teaser-logo deelde LEVEL-5 vorig jaar bij de aankondiging van de VISION 2024

LEVEL-5 heeft op dit moment de volgende games in ontwikkeling:

Ben jij teleurgesteld door het uitstellen van de presentatie? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

19 apr 24 om 05:57

#13479‍

2791 XP | 540 comments

Zou het komen doordat de meeste spellen naar de Switch2 komen en deze net daarvoor zal worden aangekondigd?

Rik

19 apr 24 om 14:20

#13480‍

4702 XP | 668 comments

Dat zou mooi zijn, maar is helaas onwaarschijnlijk.

LEVEL-5 staat er om berucht dat hun spellen (veel) langer duren om te maken dan ze in eerste instantie communiceren. De kans is groter dat ze gewoonweg niet op het punt zijn waar ze de dingen kunnen/willen laten zien. Waarschijnlijk is het een domino-effect van 'Game A is nog niet klaar, dus die ontwikkelaars kunnen pas een half jaar later helpen aan Game B, waardoor die ook uitgesteld moet worden.'

Sowieso zou het vreemd zijn dat ze spellen die volledig zijn ontwikkeld om op de Switch 1 te kunnen draaien doorschuiven naar de opvolger. Dan heb je in plaats van 150+ miljoen potentiële klanten plots maar een handjevol klanten in het eerste jaar.