Rik

  • Redactie

  • |
  • Bij N1-UP sinds 19-10-2021

Rik kwam als kleuter voor het eerst in aanraking met de Pokémon anime en nadat zijn moeders’ standpunt over ‘vierkante ogen’ in de brugklas eindelijk was geëvolueerd, kwam hij ook in de ban van Pokémon Diamond.

Rik zijn smaak is in de loop der jaren gegroeid naar de grotere RPG’s met werelden waar hij met gemak meer dan 100 uur in kan verdwalen. De werelden van Zelda, Xenoblade Chronicles, Valkyria Chronicles en de Witcher kent hij dan ook als zijn broekzak.

Na het uitspelen van zo’n grote game is Rik wel even een aantal weken/maanden klaar met games en richt hij zich op zijn andere hobby’s, zoals pretparken. Toch baalde Rik toen Nintendo en Universal Studios aankondigden Nintendo-themagebieden & -attracties te gaan ontwikkelen… Universal heeft namelijk geen park in Europa.

Rik zit in de tweede helft van zijn studie Rechten en heeft een eigen bedrijfje als heraldicus (dat betekent dat hij familiewapens tekent en ontwerpt).

Wie een 20 minuten lange rant wil aanhoren wat er vanuit historisch perspectief allemaal mis is met het ontwerp van het Hylian Shield of vragen heeft over Super Nintendo World kan hem altijd een berichtje sturen.