Wat speel je dit weekend? [25 mei] 

  • Special

  • 25 mei 24 om 10:00

  • Erik

  • 3

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd naar wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week kwam er een zeker stukje papier naar de Nintendo Switch. Natuurlijk stond bijna al het nieuws ook in teken daarvan. Zo hebben we de eerste 40 minuten voor je opgenomen in een video, was de game natuurlijk vroegtijdig gelekt én heeft Super Mario Run een speciaal cross-over-evenement ermee. De game in kwestie? Paper Mario: The Thousand-Year Door, natuurlijk!

Die ga ik dus nu ook lekker spelen. Fijn weekend allemaal!

Oh en psst. Nintendo deed ook een redelijk grote aankoop deze week: ze namen Shiver Entertainment over. Specialist in het maken van Switch-ports. Wie weet wat dat gaat betekenen voor de volgende console!

Opvallende releases:

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Met welke games houd jij je dit weekend bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Natuurlijk ga ik dit weekend lekker de nieuwe oude Paper Mario spelen! Tot mijn spijt heb ik het GameCube-origineel gemist, dus dat ga ik vanaf dit weekend dubbel en dwars goed maken. De recensies zijn uitermate positief (je hebt onze review wel al gelezen, toch?) en ik kan nu al niet wachten op al die gekke Nederlandse woordspelingen en grapjes. Zin in!

Thijmen

Na weken leren en oefenen heb ik (eindelijk) bijna al mijn centraal examens achter de rug. De laatste is aankomende maandag, wat betekent dat ik het dit weekend weer even wat rustiger aan mag gaan doen en weer een keer mijn switch erbij mag pakken, want die heeft de laatste weken niet veel liefde ontvangen. Dit weekend ga ik na lange tijd verder met Metroid Prime Remastered, waar ik in maart aan begonnen was omdat de game vrijwel overal goede reviews kreeg en tot nu toe bevalt hij me erg goed. Ik heb nu al zin om me weer eens een keer in iets anders dan mijn schoolboeken te verdiepen!

Tijd voor Paper Mario!

Martijn

Donderdagmiddag heb ik Paper Mario: The Thousand-Year Door opgehaald. Het origineel op de GameCube heb ik hier ook, maar toch ben ik enthousiast voor deze remake. Eén voordeel: je weet sowieso dat je een uitermate toffe game in huis haalt, als je ‘m nog kent van toen. Aanzienlijk hoge kans dat ik die dus even ga spelen dit weekend, als ik wat tijd ervoor heb. Daarnaast speel ik ook nog Super Mario RPG. Ik ga niet twee soortgelijke RPG’s door elkaar spelen, dus dat wordt nog even kiezen. Het blijven beide geweldige spellen.

Dreon

Afgelopen donderdag lag ook bij mij Paper Mario: The Thousand-Year Door op de deurmat, dit weekend ga ik er dan ook lekker mee starten. Ik kan niet wachten om Rogueport opnieuw te verkennen en dit geweldige avontuur nogmaals mee te maken.

Kitty

Ik ben nog steeds bezig aan Hogwarts Legacy, maar ga tussendoor zeker een beginnetje maken aan Paper Mario: The Thousand Year Door. Afgelopen (en komende) weken zijn nogal volgepland, dus heel veel gametijd is er helaas niet.

Mitch

In dit huis spelen we alleen goede Paper Mario games. In dit huis spelen we Paper Mario: The Thousand Year Door.

Hoofdafbeelding bij Paper Mario-peiling suggereert terugkeer unieke personages

De redactie is deze week (voor het grootste deel) dan ook heerlijk eensgezind!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Soundtrack Sunday – Een stukje Stardew Valley in Birmingham

0

Special Soundtrack Sunday – Een stukje Stardew Valley in Birmingham

26-05-2024

2

Ness

Surmount – Op, op en naar de top!

0

Review Surmount - Op, op en naar de top!

24-05-2024

2

Daan

Discussieer met ons mee! 3

Selan

25 mei 24 om 12:29

#13657‍

2761 XP | 505 comments

Ik sluit mij bij jullie aan. Paper Mario: The Thousand Year Door it is!

Yosher

25 mei 24 om 19:08

#13659‍

5986 XP | 1109 comments

Paper Mario voor mij ook inderdaad. Wat een geweldige game is dit nog steeds na al die jaren, ik hoop echt dat hiermee de teleurstellende delen verleden tijd zijn en dat we volgende keer weer een groots deel krijgen zoals dit. Weg met die eindeloze papier grappen, en geef ons weer een game vol karakter!

Ben nu net langs chapter 3 en ik vermaak me er echt weer kostelijk mee. Wat heb ik deze stijl aan Paper Mario gemist, en al is het 'maar' een remake, ik ben hier echt zo, zó ontzettend blij mee!

Fl@ppy

26 mei 24 om 11:13

#13660‍

2891 XP | 560 comments

Net Blue verslagen in Soulsilver. Dus ben nu wel endgame. Ik vraag me af of ik nog het gedult heb de legendaries te vangen. Maar ga sowieso de laatste gebieden nog verkennen die ik nu met HM 8 Rock Climb kan bereiken en Red verslaan in Mount Silver natuurlijk.