Waarschuwing: Paper Mario: The Thousand-Year Door is gelekt. Pas op voor spoilers!

  • Nieuws

  • 22 mei 24 om 13:11

  • Rik

  • 1

Paper Mario-fans opgelet! Hoewel Paper Mario: The Thousand-Year Door pas aanstaande donderdag in de winkels hoort te liggen gaan er online al spoilers rond.

Omdat het om een remake van een 20 jaar oude klassieker gaat, stonden alle details over het verhaal al lang en breed online. Toch zijn nu ook alle aanpassingen in de dialogen en andere toevoegingen te vroeg bekend geworden.

Het is tegenwoordig al bijna ‘normaal’ te noemen dat grote Nintendo-games in de week voor hun release al online verschijnen: onder andere Super Mario RPG, Super Mario Bros. WonderPikmin 4The Legend of Zelda: Tears of the KingdomFire Emblem EngagePokémon Legends: ArceusXenoblade Chronicles 3 en Splatoon 3 gingen Paper Mario: The Thousand-Year Door al voor. Om de fysieke exemplaren van de games op tijd in de winkels te krijgen voor release, moeten deze ongeveer een week te vroeg verzonden worden. Hier breken een aantal retailers inmiddels standaard de zogeheten ‘street date’, de dag waarop ze de game mogen meegeven. Wie het spel voor het eerst speelt en The Thousand-Year Door blind wil beleven, wordt aangeraden de komende dagen Youtube en Reddit te vermijden.

Zoals gebruikelijk zal N1-UP de spoilers niet behandelen voor de release.

Ook vragen wij onze leden om de spoilers niet op de site te bespreken. Wie wel al over de leaks of het verhaal wil praten, is van harte welkom op onze gezellige Koopa Café Discord Server! Gebruik hier wel spoiler tags ( ||spoilerbericht|| ) zodat onze community-leden die de game blind willen spelen de spoilers kunnen vermijden.

Ben jij benieuwd of de game wat voor jou is maar wil je geen spoilers riskeren? Onze Mark mocht al aan de slag met Paper Mario: The Thousand-Year Door en vertelt er alles over in zijn review!

Paper mario: The Thousand-Year Door komt op 23 mei 2024 exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de spoilers opzoeken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Hauntii – Een wereld in zwart en wit

0

Review Hauntii - Een wereld in zwart en wit

22-05-2024

3

Erik

Gift – Pompen of verzuipen

0

Review Gift - Pompen of verzuipen

22-05-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Zool

22 mei 24 om 19:20

#13646‍

1991 XP | 374 comments

Ik moest zo hard lachen om dit nieuwsbericht. Een extreem trouwe remake van het 20 jaar oude deel. Pas op hoor!