Wat speel je dit weekend? [13 april]

  • Special

  • 13 apr 24 om 10:00

  • Erik

  • 2

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Soms heb je van die geruchten die zo specifiek zijn, dat ze bijna wel moeten uitkomen. Zo ook het geval met The Rogue Prince of Persia. Deze werd afgelopen woensdag aangekondigd tijdens de Triple-i Initiative Showcase. Ziet er heel tof uit, Ubi. In minder leuk Prince of Persia-nieuws: de remake van The Sands of Time lijkt nog wel een paar jaartjes weg. De reden? De ontwikkeling schijnt helemaal opnieuw te zijn begonnen.

Een andere game die wat langer lijkt te duren, is Dragon Quest XII. De verwachtingen rondom deze game zijn hooggespannen, mede door Square Enix zelf, die meldde dat dit twaalfde deel een nieuwe blauwdruk voor de franchise moet vormen. Helaas is de game intern al meerdere malen uitgesteld – en is er sinds begin deze maand een nieuwe producer aangesteld. Om in de trend te blijven: ook Stardew Valley – Versie 1.6 duurt nog even. Al verschijnt die waarschijnlijk wel zeer binnenkort al!

Een fijn weekend gewenst allemaal!

Opvallende releases:

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Met welke games houd jij je dit weekend bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Ken je dat, dat je opeens in een super nostalgische bui bent? Dat had ik afgelopen week – en voor ik het wist zat Super Mario 3D All-Stars ineens in mijn Nintendo Switch. Inmiddels zit ik weer helemaal in Super Mario Galaxy. Wat speelt die game nog altijd fan-tastisch. Oh, en grappig genoeg zit Captain Toad dus al in die game. En ik maar denken dat ‘ie zijn debuut in 3D World maakte. Dit weekend spring ik in ieder geval lekker verder,

Coen

Dit weekend ben ik weer intens moordlustig bezig en stort ik me weer eens in de wereld van Monster Hunter World. De enige goede Rathalos is een dode Rathalos. Ook moet ik eens verder gaan met Prince of Persia: The Lost Crown. Die heb ik namelijk nog steeds niet uit en met de aankondiging van The Rogue Prince of Persia wordt dat wel hoog tijd!

Super Mario Galaxy speelt nog altijd fantastisch! Motion controls zijn wel absoluut een must.

Dreon

Ik hoop dit weekend Baldur’s Gate 3 uit te spelen, dat mag ook wel na 100 uur speeltijd. Verder had ik hier eigenlijk een heel mooi verhaal staan over dat ik ein-de-lijk ging beginnen aan Radiant Historia, daar is op het laatste moment toch verandering in gekomen. Binnenkort horen jullie meer!

Robin

Ik ga vrolijk verder met Star Ocean: Second Story R!

Dennis

Yes, het is gebeurd! Deze week heb ik eindelijk Tokyo Mirage Sessions #FE Encore uitgespeeld. Wat een rollercoaster, alhoewel het einde misschien een tikkeltje langdradig en anticlimactisch is. Zeker niet elke RPG kan mij boeien maar de heerlijke setting, gave cast en het fantastische gevechtssysteem hebben mij er makkelijk doorheen getrokken.

Maar wat nu? Ik denk dat het tijd is voor even een korte en totaal andere game, dus ik ga het 2D Zelda-vererende Blossom Tales: The Sleeping King kopen en proberen. Deze staat al een poosje op mijn wenslijst en is nu in de aanbieding, en het lijkt me een prima tussendoortje.

Goed gedaan, Dennis!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

4

Kitty

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle week lang gratis te spelen via Nintendo Switch Online

0

Nieuws Eiyuden Chronicle: Rising een week lang gratis te spelen

13-04-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

13 apr 24 om 14:03

#13464‍

1191 XP | 223 comments

Zo daar was ik weer van de week lekker veel bezig geweest met powerwash sim op de ps5 samen met een vriend de back to the future dlc uitgespeeld en wat trophies ermee gehaald en verder speel ik de eerste ape escape op de ps5 en pinball heroes 2 easy platina en ook nog voor ps4 en ps5 dus eigenlijk 4 easy platina verder probeer ik nog steeds de 950k aan diamanten te krijgen en level 97 te worden bij farm together voordat deel 2 komt maar dat gaat nog wel ff duren ow ja en ik speel nu elke dag een paar potjes stumble Guys op de ps5 er is afgelopen donderdag een bèta van gekomen voor de switch eigenaars stumble guys komt ook denk ik gouw naar de switch leuke game als je van battle royal games houd en als je toevallig een Xbox hebt probeer dan stampede racing royal ff die is nu ook in bèta op de Xbox en pc ik mag helaas geen reclame maken voor mijn Yt kanaal of insta pagina maar anders kon je voor het laatste game nieuws ook daar heen nou dit was het Iedergeval weer fijn weekend allen en tot volgende week houdoe 

Fl@ppy

14 apr 24 om 13:08

#13465‍

2856 XP | 553 comments

Niet helemaal legaal verhaaltje vandaag. In Pokemon Pearl die ik met mijn dochter speel hebben we een Graveler, die dus niet kan evolueren. Nu de 3DS servers officieel offline zijn voelde ik me niet meer bezwaard deze te hacken. Dat heb ik dus vanmorgen afgerond en heb Soulsilver erop gezet. Ik hoop op deze manier toch te kunnen traden en een Gollum te krijgen.