Stardew Valley - Versie 1.6 verschijnt "zo snel mogelijk" op Switch

  • Nieuws

  • 9 apr 24 om 09:23

  • Erik

  • 0

De Nintendo Switch-update van Stardew Valley – Versie 1.6 volgt zo snel mogelijk, zegt maker Eric Barone in een statement op social media.

Barone, ook bekend als ontwikkelaar ConcernedApe, meldt dat de console- en mobiele versies van Stardew Valley 1.6 in gestaag vorderen. Hij kan, behalve “zo snel mogelijk”, echter nog geen specifieke verschijningsdatum geven.

Hij komt met een update als er iets belangrijks om te delen is. Barone bedankt fans voor hun geduld en begrip.

Stardew Valley – Versie 1.6 is sinds 19 maart beschikbaar op pc. De update kwam met een hoop nieuwe content, waaronder een nieuw boerderijtype, een extra festival en meer.

Eind februari gaf ConcernedApe al aan dat er nog geen verschijningsdatum voor de andere iteraties waren, maar dat deze zo vroeg mogelijk kwamen.

Stardew Valley is een boerensimulator waarin jij je eigen boerderij opbouwt, de omgeving verkent en vrienden maakt met de nabije dorpelingen. Door de jaren heen heeft de game veel fans gekregen. Onze Dreon noemde het spel in zijn review “het perfecte boerenleven“.

Bron: ConcernedApe

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Producent legt uit waarom Visions of Mana niet naar de Switch komt

2

Nieuws Producent legt uit waarom Visions of Mana niet naar de Switch komt

09-04-2024

2

Rik

Terra Memoria – Een moderne klassieker in het RPG-genre

3

Review Terra Memoria - Een moderne klassieker in het RPG-genre

09-04-2024

2

Karina

Reageer als eerste!