Release Prince of Persia: Sands of Time-remake lijkt nog ver weg

  • Nieuws

  • 10 apr 24 om 12:58

  • Coen

  • 1

De Prince of Persia: Sands of Time remake van Ubisoft lijkt helemaal opnieuw opgestart te zijn. Dit blijkt uit beelden die gedeeld zijn met Insider Gaming.

Nadat de remake van Prince of Persia: Sands of Time drie jaar geleden is aangekondigd is hij al meerdere malen uitgesteld. In mei van 2022 werd het project verplaatst van Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai naar Ubisoft Montreal. Het laatste dat we gehoord hebben over het project is dat het een “belangrijke mijlpaal” heeft bereikt. Wat deze “belangrijke mijlpaal” precies inhoud is onduidelijk.

Prince of Persia: Sands of Time heeft de zandloper weer op zijn kop gezet en is opnieuw begonnen.

Insider Gamer heeft gameplay beelden weten te bemachtigen waarin te zien is dat alles dat Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai compleet geschrapt is. In plaats daarvan heeft Ubisoft Montreal alles opnieuw gemaakt. De beelden zijn gedeeld met Insider Gaming met de eis dat deze niet publiek gedeeld worden, we kunnen de beelden op dit moment niet verifiëren.

Volgens mensen die de beelden wel hebben kunnen zien lijkt de game een meer “realistische” stijl te hebben dan de trailer die we voorheen hebben gezien. De game heeft een complete grafische herstart ondergaan. Ook is de gameplay flink op de schop genomen. Het parkour, vechten en zelfs de mocap zijn compleet vervangen.

Een andere grote verandering is dat Yuri Lowenthal, de originele stem van de titulaire prins vervangen is door een nieuwe stemacteur. Wie deze nieuwe stemacteur is en waarom Yuri Lowenthal is vervangen is onduidelijk.

Alles dat je hier ziet kun je dus beter vergeten.

Meerdere bronnen vertellen Insider Gaming dat Ubisoft binnenkort een update kan geven over de remake. Wanneer dit precies zal zijn is op dit moment niet duidelijk. Insider Gaming heeft Ubisoft gevraagd om een reactie waarop Ubisoft het volgende te zeggen heeft (vertaald):

We doen geen mededelingen over geruchten en speculatie.

Denk jij dat we binnenkort wat gaan zien van de remake? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Insider Gaming

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Bekijk hier Triple-i Initiative showcase van 10 april

2

Nieuws Bekijk hier Triple-i Initiative showcase van 10 april

10-04-2024

3

Robin

One Last Breath – Moeder Natuur is er klaar mee

0

Review One Last Breath - Moeder Natuur is er klaar mee

10-04-2024

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

10 apr 24 om 19:59

#13454‍

5416 XP | 1043 comments

nou misschien dan in die ubisoft forward die gepland staat over een aantal weekjes...?

Sands of Time was een leuke game... wel wat kort maar voor die tijd een prima spel. Ik had die ooit eens als random kerstcadeau gekregen.