The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

  • Nieuws

  • 6 jul 24 om 01:19

  • Rik

  • 0

Falcom en NIS America hebben aangekondigd dat The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II naar het Westen komt.

Dit maakten de makers van de serie bekend op de dag dat de eerste Trails through Daybreak-game uitkwam in het Westen. De opvolger moet al in ‘begin 2025’ beschikbaar komen voor Westerse fans van de serie. Traditioneel gezien lopen Westerse releases van de Legend of Heroes-games een aantal jaar achter op de originele Japanse releases. NIS America lijkt dit verschil te willen inlopen door Trails through Daybreak II versneld naar het Westen te brengen. Bekijk hieronder de Westerse aankondigingstrailer van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II:

De aankondiging van de Westerse release komt niet als een verrassing: een paar weken geleden werd het Engelse logo al gespot op de Playstation Store.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt begin 2025 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms. Het eerste deel (met gratis uit te proberen demo) is vanaf 5 juli 2024 beschikbaar.

Kijk jij uit naar The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II of vind jij de release te snel volgen na deel 1? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend? [6 juli]

3

Special Wat speel je dit weekend? [6 juli]

06-07-2024

2

Erik

Limited Run Games onthult fysieke versies van Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

4

Nieuws Limited Run Games onthult fysieke versies van Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

05-07-2024

2

Coen

Reageer als eerste!