Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend? [6 juli]

Wat speel je dit weekend? [6 juli]

  • Special

  • 6 jul 24 om 11:00

  • Erik

  • 3

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd naar wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week dacht een gekke Engelsman dat het wel een goed idee zou zijn om met een vlijmscherp Master Sword over straat te lopen – en hiermee de politie aan te spreken. Ja, echt waar. Man moet inmiddels een paar maandjes de gevangenis in. Verder pakte Nintendo uit bij NSO, ze voegden liefst zeven games toe. Daarnaast lieten ze weten dat ze nu officieel geen Wii U’s meer kunnen reparen, omdat de onderdelen op zijn.

We sloten de werkweek af met eindelijk weer een fantastische bankstream waarin we ook Zelda- en Nintendo-prijzen weg gaven. Leuk dat jullie er allemaal bij waren. Enneh, als je de redactie nog geen WarioWare: Move It! hebt zien doen – kijk dit dan als de wiedeweerga terug.

Fijn weekend allemaal!

Opvallende releases:

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak verschijnt deze week voor de Switch.

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Met welke games houd jij je dit weekend bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Het is druk, druk, druk dit weekend. Op het moment dat jullie dit lezen, ga ik bijna alweer naar het volgende feestje. En ja, ook zondag staat er een feestje op de planning. Geen ontwenningsverschijnselen krijgen, Switch-ie.

Mitch

Ik ben echt in een Metroid-mood. Na het uitspelen van Metroid: Zero Mission, knal ik meteen door met Metroid Fusion. Lekker in handheldmodus op een luie zondagochtend in bed, perfect om bij te komen na de bankstream. Life is good.

Rik

De afgelopen twee weken hebben jullie kunnen lezen dat mijn lieve linker Joy-con op avontuur ging naar de Technische Dienst van Nintendo… en ik vrees dat dat het laatste is wat we ooit van mijn OG Joy-con zullen vernemen. Ik heb namelijk geen gerepareerde, maar een gloednieuwe Joy-con teruggekregen ter vervanging. En eerlijk gezegd vond ik dat toch wel een dingetje, want na honderden uren spelen was ik toch aardig gehecht geraakt aan mijn originele Joy-con. Ach ja, heel lief van Nintendo dat ze ruim na de garantieperiode gratis een nieuwe sturen zullen we maar zeggen.

Tijd om de nieuweling in te wijden dus! Ik denk dat ik begin met een paar potjes Mario Kart 8 Deluxe en daarna ga ik verder met mijn grote losse-eindjes-afmaak-lijstje van drie weken terug: o.a. Apollo Justice: Ace Attorney, Triangle Strategy, Valkyria Chronicles 4 en The Great Ace Attorney passeren in willekeurige volgorde de revue.

*R.I.P. OG linker gele Joy-con 2020-2024*

Mitch waagt zich dit weekend aan een waar klassieker.

Robin

Ik ben met Earthbound begonnen.

Dennis

Dit weekend heb ik weinig gametijd, dus ik heb eigenlijk maar één doel en dat is het allerlaatste level in Super Mario Bros. Wonder halen! Alle andere levels zijn gehaald en compleet, dus dit is het laatste wat er nog moet gebeuren en dan is ie 100% uitgespeeld. Maar ik heb gehoord dat het level zeker geen walk in the park is, dus ik ga er eens even goed voor zitten. Volgende week update of het gelukt is!

Karlijn

Ik ben even een goeie poos uit de running geweest en heb mijn Switch zo goed als verwaarloosd in deze periode. Langzaam begint het weer te kriebelen, en na het uitspelen van Ghost Trick: The Phantom Detective en Lost in Play (allebei echt DIKKE aanraders trouwens!) ben ik mij op advies van Robin aan het wagen aan Xenoblade Chronicles. We gaan meemaken of ik hier net zo verknocht aan ga raken als menig ander redactielid!

Robin is dit weekend met Earthbound begonnen.

En nu is het jouw beurt. Delen, die weekendplannen!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Vang Sceptile in nieuw Tera Raid-event in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang dit weekend Sceptile in Tera Raid-event Scarlet & Violet

06-07-2024

1

Erik

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II komt naar het Westen

06-07-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 3

N2up

7 jul 24 om 00:19

#13947‍

1604 XP | 314 comments

Ben ik dan de enige die zich aan de Elden Ring DLC waagt?

Robin

7 jul 24 om 10:11

#13948‍

3294 XP | 487 comments

Die heb ik allang uitgespeeld :p

N2up

8 jul 24 om 01:11

#13949‍

1604 XP | 314 comments

Aha, mooi dan. Ik was nog te druk bezig met Animal Well dat ik pas laat aan de DLC ben begonnen. Hoop dat t lang is.