Speel in juni de demo van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

NIS America deelt de openingsvideo én dat het spel ook een demo krijgt.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak is een RPG uit 2021, gemaakt door Falcom. Deze kreeg in februari al een Nintendo Switch-release in Japan, maar deze zomer is de rest van de wereld aan de beurt. Inmiddels heeft uitgever NIS America toegezegd dat het spel ook een demo krijgt, al hebben ze nog niet aangegeven hoeveel inhoud of speelduur deze bevat.

Voor nu hebben de makers het openingsfilmpje van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak gedeeld. Zo krijg je al een eerste indruk van de personages, de actie en de avonturen die zij meemaken. Je kunt deze hier bekijken.

De introvideo toont je vele personages en flitsende actie!

In dit nieuwe hoofdstuk binnen de Trails- en langlopende The Legend of Heroes-serie, verken je de uithoeken van de Calvard Republic. In de nasleep van een korte oorlog is er nu ongekende economische welvaart. Deze wordt echter steeds onzekerder naarmate meer immigranten arriveren en twijfelachtige politieke hervormingen hoogtij vieren. Hoofdrolspeler en spriggan (privé detective/premiejager) Van Arkride staat op het punt een zaak aan te nemen, die het lot van het land zal veranderen. Een rijk verhaal vol actie en intriges begint. Nieuw in dit deel van de serie is een real time gevechtssysteem, dat naast het traditionele turn based-systeem wordt geïntroduceerd.

De demo verschijnt op de releasedatum van het volledige The Legend of Heroes: Trails through Daybreak, namelijk 5 juni 2024. Uiteraard is de demo gratis, zodat je deze titel kosteloos kunt uitproberen.

Ga jij deze game halen of speel je liever eerst de demo? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

15-06-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij 8 opvallende Nintendo Switch-games voor juni 2024

1

Special 8 opvallende Nintendo Switch-games voor juni 2024

31-05-2024

3

Erik

Hogwarts Legacy krijgt meer content in zomerupdate

0

Nieuws Hogwarts Legacy krijgt meer content in zomerupdate

31-05-2024

1

Martijn

Reageer als eerste!