Westerse release Trails through Daybreak II lijkt bevestigd

  • Nieuws

  • 26 jun 24 om 10:22

  • Erik

  • 1

Een fan heeft een Engels logo van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II gespot. Een westerse release lijkt hiermee aanstaande.

Het logo wordt getoond op de Japanse PlayStation Store-pagina als de systeemtaal op Engels staat. Een ondertitel leest “Day will break again” (de dag zal weer aanbreken).

Een westerse uitgave is niet raar: de eerste Trails of Daybreak verschijnt over een paar weken. Daar kun je overigens nu al een demo van spelen in de Nintendo eShop.

Mogelijk horen we op 5 juli meer over dit tweede deel, tijdens NIS America’s Anime Expo-event. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II is vooralsnog enkel bevestigd voor Japan, waar het op 25 juli verschijnt voor PlayStation 4 & 5, Nintendo Switch en pc.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II speelt zich af na de gebeurtenissen van het eerste deel, als op een dag in een hoek van Edith City een bizar incident gebeurd – waardoor de ‘special operations squad’ van CID het loodje legt. De game bevat onder andere een gestroomlijnde versie van het gevechtssysteem uit het eerste deel.

Speel jij The Legend of Heroes? Kijk jij uit naar het eerste deel van Trails through Daybreak? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

SEGA deelt releasetrailer Super Monkey Ball: Banana Rumble

0

Media SEGA deelt releasetrailer Super Monkey Ball: Banana Rumble

26-06-2024

1

Coen

Launch Trailer voor Luigi’s Mansion 2 HD

0

Nieuws Launch Trailer voor Luigi's Mansion 2 HD

26-06-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Rik

26 jun 24 om 12:36

#13903‍

4907 XP | 683 comments

Ik vind de Legend of Heroes/Trails-serie er nog altijd interessant uitzien, maar de hoeveelheid voorkennis die je moet hebben van de vorige games houdt me toch altijd tegen eens in te stappen...

Jammer dat Falcom niet een keertje een 'clean break' maakt die ook wordt neergezet als 'geen voorkennis nodig'-perfecte instapgame in de serie.