Launch trailer voor The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

  • Media

  • 5 jul 24 om 16:20

  • Rik

  • 0

Vanaf vandaag is The Legend of Heroes: Trails through Daybreak speelbaar op de Nintendo Switch. Om dit te vieren hebben Nintendo en de uitgever een launch trailer online gezet.

In de trailer maken we kennis met hoofdpersonages Van Arkride en Agnes Claudel. Ook krijgen we een kijkje in de Calvard Republic, waar het spel zich afspeelt. In de game moet het duo alle hoeken van Calvard doorzoeken om acht verborgen relikwieën te vinden.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak is onderdeel van de Trails sub-serie van de the Legend of Heroes-franchise. Trails through Daybreak is de opvolger van The Legend of Heroes: Trails into Reverie en is het begin van de nieuwe Calvard Arc in de serie. The Legend of Heroes-serie staat erom bekend een hoge instapdrempel te hebben vanwege de vele voorkennis uit vorige delen die nodig is om het verhaal volledig te begrijpen. Volgens de ontwikkelaars is dit het begin van een nieuw hoofdstuk voor de serie, en dus een goed instappunt voor nieuwkomers. Een paar weken geleden werd bekend dat het tweede deel van de Calvard Arc ook naar het Westen komt.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak is vanaf vandaag (5 juli 2024) beschikbaar op de Nintendo Switch. Wie twijfelt kan een gratis demo uitproberen in de Nintendo eShop.

Ga jij aan de slag met dit nieuwe Trails-deel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Limited Run Games onthult fysieke versies van Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

4

Nieuws Limited Run Games onthult fysieke versies van Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

05-07-2024

2

Coen

Nintendo kan geen Wii U’s meer repareren

2

Nieuws Nintendo kan geen Wii U's meer repareren

05-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!