Hogwarts Legacy krijgt meer content in zomerupdate

Waar de meeste scholen dan de vakantie tegemoet gaan, is er op Zweinstein juist meer te doen deze zomer. Er is een update op komst!

Begin dit jaar werd al gehint naar nieuwe updates voor Hogwarts Legacy, de succesvolle RPG die zich afspeelt in het universum van Harry Potter. Het wachten was op meer informatie, maar intussen is die gedeeld via social media. Het is nog niet helemaal zeker of de Nintendo Switch deze inhoud tegelijkertijd krijgt, al is daarover niks gezegd. De eerder Playstation-exclusieve content komt tenminste ook naar de andere platformen.

De inhoud voor de zomerupdate van 2024

Vooralsnog verschijnt de zomerupdate op 6 juni 2024 voor alle platformen, al is dit voor de Nintendo Switch dus enigszins onder voorbehoud. Oorspronkelijk verscheen Hogwarts Legacy op 10 februari 2023. Voor de Nintendo Switch verscheen later een voor het systeem geoptimaliseerde versie, op 14 november 2023. Ook op de Nintendo Switch werd deze game goed ontvangen. In totaal wist Hogwarts Legacy zelfs de best verkochte game van 2023 te worden, ook in Nederland!

Heb jij zin om deze zomer terug te gaan naar Zweinstein, voor deze update? Schrijf gerust iets over jouw zomerplannen, in een reactie hieronder!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

1

Coen

Speel in juni de demo van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

0

Nieuws Speel in juni de demo van The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

31-05-2024

2

Martijn

Minecraft krijgt eigen animatieserie op Netflix

0

Media Minecraft krijgt eigen animatieserie op Netflix

31-05-2024

1

Dennis

Reageer als eerste!