PlayStation-exclusieve content Hogwarts Legacy ook naar andere consoles

  • Nieuws

  • 28 jan 24 om 22:38

  • Jeroen

  • 0

Hogwarts Legacy kwam alweer bijna een jaar geleden uit op de PlayStation 5, PC en Xbox Series-consoles. De PlayStation-5 versie had wat exclusieve content die nu ook naar andere apparaten gaat komen!

Er komen dit jaar nog meer updates voor Hogwarts Legacy. Over wat dit exact inhoudt is de officiele X-account van de game niet heel concreet, maar er is wel al bekend gemaakt dat de content die exclusief was voor de PlayStation 5 ook op andere consoles gaat verschijnen. Hierbij wordt overigens de Switch niet direct genoemd, maar ook de Xbox Series niet, dus de kans is er zeker dat dit ook naar Nintendo’s console komt.

Deze exclusieve content bestaat uit een aantal dingen:

Haunted Hogsmeade quest – Cassandra Mason heeft een winkel in Hogsmeade die ze wil verkopen, maar deze herbergt nogal wat geheimen die die het daglicht niet kunnen verdragen.

Hogsmeade winkel – Als je bovenstaande missie succesvol afrondt krijg je je eigen winkel waar je allerlei artikelen kan verkopen.

Bonus – Bij het voltooien van de missie krijg je een nieuwe outfit. Ook krijg je het recept voor Felix Felicis, een drankje waarmee je schatkisten op de mini-map voor één dag kan laten zien.

Hieronder vind je een trailer van bovengenoemde content:

Wil jij deze spookachtige missie ook graag spelen? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

3

Erik

Verse update voor muziekspel Trombone Champ

0

Nieuws Verse update voor muziekspel Trombone Champ

28-01-2024

0

Jeroen

Video van Zelda-producent Eiji Aonuma bij Universal Studio’s is verwijderd

6

Nieuws Video van Zelda-producent Eiji Aonuma bij Universal Studio's is verwijderd

28-01-2024

4

Mark

Reageer als eerste!