Vang dit weekend Sceptile in Tera Raid-event Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 6 jul 24 om 11:07

  • Erik

  • 0

Sceptile staat centraal in een nieuw Tera Raid-event van Pokémon Scarlet & Violet. Het evenement loopt dit weekend, en is nu van start.

Het gaat om een 7-sterren Tera Raid. Sceptile draagt het Dragon Tera Type en de Mightiest Mark. Je kunt er één vangen per opslagdata.

Sceptile kent de volgende aanvallen: Leaf Blade, Breaking Swipe, Dragon Dance en Thunder Punch. Daarnaast gebruikt ‘ie Leaf Storm en Earthquake.

De Tera Raid vindt plaats van vrijdag 5 juli (01:00 uur) tot en met maandag 8 juli (00:59 uur). Een week geleden had je ook al de mogelijkheid om Sceptile uit te dagen.

Sceptile is de volledig geëvolueerde versie van een van de eerste Partner Pokémon uit de derde generatie aan spellen, Treecko. Tijdens X&Y en Sun & Moon had het daadwerkelijk een Mega Evolutie van het Grass / Dragon-type.

The Pokémon Company organiseert regelmatig Tera Raid-evenementen. Eind mei kwam Swampert al voorbij, en eerder waren ook Blaziken en Samurott van de partij. Sceptile markeert de 25e 7-sterren Raid.

Doe jij nog elke keer trouw deze evenementen? Laat het weten in de reacties!

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

2

Nieuws The Pokémon Company aanwezig op Gamescom deze zomer

20-07-2024

1

Coen

Zenless Zone Zero komt mogelijk naar Switch 2

0

Nieuws Zenless Zone Zero komt mogelijk naar Switch 2

07-07-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend? [6 juli]

3

Special Wat speel je dit weekend? [6 juli]

06-07-2024

2

Erik

Reageer als eerste!