Gerucht: mogelijk Nintendo Direct op 18 juni

  • Special

  • 6 dagen geleden

  • Robin

  • 3

Speculatie rondom de datum van de volgende Nintendo Direct is in volle gang. 18 juni wordt als datum genoemd.

Nintendo had eerder aangeven een Nintendo Direct te houden in juni. Dat het internet er als een bloedhond opspringt is natuurlijk niets nieuws. Toch zijn er enkele elementen waarom deze datum logisch is.

EMERGENCY MEETING!

Innersloth deelde net iets te vroeg dat hun New Roles update voor Among Us vandaag uit was. De trailer voelt aan alsof dit voor een Nintendo Direct is bedoeld. Het is niet de eerste keer dat Among Us bij een Nintendo Direct aanwezig was. Tijdens de september 2023 Direct deelde Innersloth ook een update van het spel. Toch zijn er ook nog andere redenen waarom de 18de mogelijk is.

Insiders

Je kan geen Nintendo Direct-geruchten hebben zonder insiders. Zo heeft NS News Subo, een Chinese insider aangegeven dat hij verwacht de andere insiders ook binnenkort info zullen krijgen. Het is niet helemaal zeker of dit nu een hint of speculatie is. NS News Subo had namelijk al eerder dingen gedeeld zoals Endless Ocean Luminous. PH daarentegen melde op Twitter dat een Nintendo Direct logischer is in de tweede helft van juni. Later liet hij op Famiboards weten dat de datum van de juni 2023 ook pas laat intern bekend was. Deze vond toen op 21 juni 2023 plaats.

De Nintendo Direct van juni 2023

Logica

Als laatste is er logica. In mijn speculatie-stukje rondom de Nintendo Direct van juni 2024 deelde ik al dat ik 19 juni logisch vond. Dit was puur gebaseerd op de Nintendo Direct van juni 2023. Nu kwam ik nadat ik dat stukje had geschreven erachter dat 19 juni blijkbaar een vrije dag is in Amerika. Dan is er de week erna, wat ook een hele logische week is. Alleen komt in die week Luigi’s Mansion 2 HD uit. Nu zou dat niet per direct (ha!) een showstopper zijn. Alleen is 18 juni hierdoor wel logischer. Daarnaast is de Among Us-update toch wel een beetje sus. Als laatste hebben we ook nog niks gehoord van Pyoro. Vaak krijgen we binnen een week van Pyoro wel iets te horen rondom een release. Dus mocht er een Nintendo Direct zijn op 18 juni zijn, houdt dan Pyoro goed in de gaten.

Denk jij dat de Nintendo Direct op 18 juni zal plaatsvinden? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

1

Coen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

2

Preview Luigi's Mansion 2 HD - Een likje HD-verf

11-06-2024

1

Redactie

Nintendo dient meerdere DMCA’s in tegen moddingwebsite ‘GameBanana’

0

Nieuws Nintendo dient meerdere DMCA's in tegen moddingwebsite 'GameBanana'

11-06-2024

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 3

Fl@ppy

6 dagen geleden

#13729‍

2896 XP | 561 comments

Ik wil niks meer voor de Switch. Ik wil gewoon de Switch2!

Apenknul

5 dagen geleden

#13731‍

3850 XP | 724 comments

Ja nee, ik heb opzich al helemaal niks met PH/Brazil. Hij zei dat de datum van de direct nog niet bekend is, wat ik echt heel frappant vind. Zeker als furukawa een bericht in begin mei deelt dat er een direct komt, en we nu al meer dan een week in juni zitten, lijkt het me echt raar als ze nog niks weten. Daarbij, dit met de Among Us leak/foutje neigt dat het de 18e is, heeft Nintendo wel een datum vastgesteld. PH is imo daardoor minder betrouwbaar.

Ik zet door Among Us mijn fictieve koekjes in op de 18e. Innersloth had anderszijds dit makkelijk tijdens hun Summer Games Fest presentatie na de Among Us TV series trailer kunnen showen. Om dit dan random na SGF op de 18e te droppen, zonder dat het bedoeld is voor de direct voelt dan onlogisch.

roel180

3 dagen geleden

#13750‍

15 XP | 2 comments

Ja ik dacht eerder aan 21 juni of iets later maar is toch mooi maar ja ik zou graag de switch 2 willen