Vang nu Samurott in Tera Raid-event Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 25 nov 23 om 09:43

  • Coen

  • 1

Spelers van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kunnen het dit weekend opnemen tegen de Hisuian-vorm van Samurott in 7-sterren Tera Raids.

Deze Pokémon is slechts één keer per account te vangen, het Tera Type is water en net zoals het geval was bij vorige 7-sterren Tera Raids zal deze Pokémon de “Mightiest Mark” hebben.

De Tera Raid is maar voor twee korte tijdsvlakken beschikbaar. De eerste ronde begint op de 24ste van november om 01:00 uur en eindigt op de 27ste van november om 00:59 uur. Een week daarna herhaalt het evenement zich van 1 december om 01:00 uur tot en met 4 december om 00:59 uur.

In Tera Raid-gevechten kun je het samen met drie vrienden (of met willekeurige personen via het internet) opnemen tegen een gigantisch sterke Pokémon. Deze Pokémon moet verslagen worden voordat de daarvoor bestemde tijd op is.

Naast dat je dus een goed team moet hebben en misschien ook een paar goede vrienden bij elkaar schraapt om dit gevecht te kunnen winnen, is het ook nodig dat je Nintendo Switch verbonden is aan het internet (je hebt hiervoor geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig). Nadat je switch verbonden is kun je via Poké Portal checken of de Raids al online zijn.

Ga jij deze Pokémon aan jouw team toevoegen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: The Pokemon Company

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Wat Speel jij dit weekend van 25 november

2

Special Wat speel je dit weekend? [25 november]

25-11-2023

5

Erik

VS: toch fysieke release Apollo Justice – Ace Attorney Trilogy

0

Nieuws VS: toch fysieke release Apollo Justice - Ace Attorney Trilogy

24-11-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Kitty

21 nov 23 om 19:05

#12183‍

796 XP | 63 comments

Coen is vandaag gestart met zijn proefperiode. We wensen hem veel succes en plezier !