Vang Blaziken in 7-sterren Tera Raid Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 12 jan 24 om 09:52

  • Karina

  • 1

In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is aangekondigd dat Blaziken zijn opwachting zal maken tijdens het aankomende Tera Raid Battle-evenement. Deze is nu live.

Dit evenement vindt plaats van 12 tot 14 januari, met een tweede ronde waarin deelgenomen kan worden van 19 tot 21 januari. Blaziken, een Pokémon van het Flying Tera Type, zal verschijnen in 7-sterren Tera Raids.

Blaziken heeft de aanvallen Blaze Kick, Brave Bird, Earthquake en Low Kick, met de additionele moves Overheat, Rock Slide, Swords Dance en Bulk Up.

Tijdens Tera Raids bundelen spelers hun krachten om deze krachtige Pokémon te verslaan binnen de gestelde tijdslimiet.

Een opmerkelijk kenmerk van deze specifieke Blaziken is de Mightiest Mark, een ereteken dat exclusief wordt toegekend aan de allersterkste Pokémon. Het is van essentieel belang om te benadrukken dat elke speler slechts één kans krijgt om deze bijzondere Blaziken te vangen per save file.

Om deel te nemen aan de Tera Raid Battle-evenementen, dienen spelers de nieuwste Poke Portal News te downloaden. Dit proces verloopt automatisch wanneer het Switch-systeem online is verbonden, maar kan ook handmatig worden benaderd via het X-menu.

Voor uitgebreidere informatie, verwijzen we je graag naar de officiële website!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en Blaziken te vangen tijdens het aankomende Tera Raid Battle-evenement? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Game8

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Prince of Persia: The Lost Crown krijgt technische analyse

0

Media Prince of Persia: The Lost Crown krijgt technische analyse

12-01-2024

1

Dennis

Hoofdafbeelding bij game Freak patenteert Pand Land in Japan

0

Nieuws Game Freak patenteert PAND LAND in Japan

12-01-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

9 jan 24 om 14:19

#12587‍

5677 XP | 1094 comments

Meh, heb net een shiny Torchic gevangen.