Uitstel voor Switch-versie Harry Potter: Quidditch Champions

  • Nieuws

  • 29 jul 24 om 16:05

  • Rik

  • 0

Een kleine tegenslag voor Harry Potter-fans op de Nintendo Switch: Harry Potter: Quidditch Champions wordt uitgesteld op de Nintendo Switch. Het spel staat nu gepland voor een release in ‘het feestdagenseizoen van 2024’.

Eerder maakte uitgever Warner Bros. Games nog bekend dat het spel op 3 september 2024 beschikbaar zou komen op Nintendo Switch. De release van het zwerkbal-spel op andere consoles blijft wel staan op 3 september.

In de nieuwe Welcome Students pre-order trailer onthullen de makers onder andere de single-player Career Mode, de Online Competitive Mode, de Character Creator en een aantal iconische bekende Potter-personages zoals Harry Potter zelf, Ron Weasley en Draco Malfoy.

Naast de reguliere editie komt er ook een Deluxe Edition van Harry Potter: Quidditch Champions uit. Hierbij zitten een aantal extra skins in het thema van de vier Zweinstein-huizen inbegrepen. Hogwarts Legacy-spelers die hun game hebben gelinkt aan hun WB-account kunnen ook een aantal bonus skins claimen met Hogwarts Legacy-thema. Warner Bros. Games benadrukte dat er verder geen microtransacties zijn opgenomen in Harry Potter: Quidditch Champions.

Harry Potter: Quidditch Champions komt uit voor de feestdagen van 2024 op de Nintendo Switch.

Ben jij te porren voor een potje zwerkbal? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Machi Koro met iedereen – Vele kaarten maken de stad

0

Review Machi Koro met iedereen - Vele kaarten maken de stad

29-07-2024

1

Daan

Fortnite viert Deadpool & Wolverine-film met nieuwe skins

1

Nieuws Fortnite viert Deadpool & Wolverine-film met nieuwe skins

29-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!