Harry Potter: Quidditch Champions is bevestigd voor Switch + trailer

  • Nieuws

  • 5 dagen geleden

  • Rik

  • 1

Tijdens het Summer Game Fest 2024 heeft Harry Potter: Quidditch Champions een eerste trailer gekregen. Ook werden de platforms waar het spel op uitkomt bevestigd, waaronder de Nintendo Switch.

Harry Potter: Quidditch Champions draait om Quidditch (Zwerkbal), de tovenaarssport uit de wereld van Harry Potter. Het bekende Potter-personage Ginny Weasley (Ginny Wemel) heeft de hoofdrol in de trailer. We zien Harry Potter, Hermione Granger (Hermelien Griffel) en haar oudere broers Ron, Fred en George op bezemstelen rondzweven met Quidditch-ballen. De jonge Ginny kijkt jaloers naar de oudere personages en meldt zich aan bij het Quidditch-team van Griffyndor (Griffoendor). Volgens de voice-over van de trailer verpersoonlijkt Ginny de wens van alle jonge heksen en tovenaars om ooit deel te mogen nemen aan de populaire sport. Hierna zien we beelden van Quidditch-matches:

Het is opvallend dat Quidditch als losse game uitkomt, de sport was namelijk hét grote ontbrekende element in de populaire Harry Potter-RPG Hogwarts Legacy.

Harry Potter: Quidditch Champions komt op 3 september 2024 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Krijg jij al zin in een potje Quidditch/Zwerkbal na het zien van deze trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Sid Meier’s Civilization VII aangekondigd

0

Nieuws Sid Meier's Civilization VII aangekondigd

08-06-2024

1

Rik

LEGO Horizon Adventures aangekondigd voor Switch

0

Nieuws LEGO Horizon Adventures aangekondigd voor Switch

07-06-2024

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

5 dagen geleden

#13719‍

3850 XP | 724 comments

Ik had echt gedacht dat die een remake was van WK Zwerkbal, dat origineel op Xbox, Playstation 2 en Gamecube kwam. Ik ben benieuwd, tho. De artstyle doet me denken aan Life is Strange en Fortnite.