Trailer toont Switch-versie Hogwarts Legacy

  • Nieuws

  • 9 nov 23 om 20:05

  • Rik

  • 1

Dankzij een nieuwe trailer zien we eindelijk hoe de game Hogwarts Legacy eruit ziet op de Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy kwam eerder dit jaar al uit voor Playstation 5, Xbox series X en pc. Een aantal maanden later kwam de game uit voor Playstation 4 en Xbox One. Voor de Nintendo Switch-versie hadden de ontwikkelaars de meeste tijd nodig in verband met de zwakkere hardware van Nintendo’s hybride console. Vorige maand kregen we al de eerste screenshots die toonden waar de Switch-versie (grafische) compromissen moest sluiten om de game draaiend te krijgen. Nu zien we voor het eerst bewegende beelden die – in de trailer – geen framerate drops vertonen. Bekijk de Switch-trailer hieronder zelf:

Hogwarts Legacy is een Action-Adventure RPG in de Wizarding World van Harry Potter. Het spel speelt zich echter zo’n honderd jaar voor de uit de films en boeken bekende avonturen van Harry, Ron en Hermelien af. Met je eigen personage speel je als nieuwe leerling op Zweinstein, Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

De Switch-versie van Hogwarts Legacy komt uit op 14 november 2023 en vereist een Day One-update van 8 GB.

Kijk jij uit naar de Switch-versie van Hogwarts Legacy of vind je toch dat er te veel afbreuk wordt gedaan aan de game? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Fan Friday: Zelda-animatie in Ghibli-stijl

1

Special Fan Friday: Zelda-animatie in Ghibli-stijl

10-11-2023

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Nieuwe stemacteur Super Mario mogelijk gelekt

0

Nieuws Mario Bros. Wonder-goodies verkrijgbaar in My Nintendo Store

09-11-2023

3

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Paul

10 nov 23 om 15:19

#12089‍

3799 XP | 658 comments

Het is redelijk duidelijk te zien hoe ze de resolutie, textures, belichting, particle effects, physics en meer hebben teruggeschroefd. Als dit ook nog eens draait op een stabiele framerate, dan zou ik denken dat het geen verkeerde port is gezien het verschil in hardware.

Maar. Wat de piep zijn die gezichtsuitdrukkingen?! Ik begrijp dat ze op dingen hebben moeten inleveren maar hierdoor verandert de hele vibe van een cutscene. Van vastberaden en serieus naar "ik poep in mijn broek"

Check: https://i.imgur.com/k31OEZr.png