Mario Bros. Wonder-goodies verkrijgbaar in My Nintendo Store

  • Nieuws

  • 9 nov 23 om 16:43

  • Dennis

  • 0

Er zijn twee Super Mario Bros. Wonder-goodies toegevoegd aan de My Nintendo Store. Een speldje en een sleutelhanger zijn nu verkrijgbaar!

De twee accessoires kosten 500 platina punten per stuk, en zijn verder gratis. Je betaalt alleen €2,99 bezorgkosten, tenzij je deze combineert met een bestelling van boven de €50, dan zijn ook de verzendkosten gratis. Elk item is slechts één keer te bestellen. Dit doe je in de My Nintendo Store.

Het speldje heeft de vorm van Olifant-Mario, en de sleutelhanger is een Wonderbloem. Deze zijn afkomstig uit het vorige maand verschenen Super Mario Bros. Wonder.

Platina punten verzamel je onder andere door software van Nintendo te spelen, door missies te halen in smartphone of Nintendo Switch-spellen en door in te loggen op My Nintendo.

Er verschijnen regelmatig nieuwe collectibles in de My Nintendo Store, speciaal voor My Nintendo-leden. Zo is ook een Multiplayer Festival-posterset nog beschikbaar.

Ga jij deze leuke items toevoegen aan je collectie? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Trailer toont Switch-versie Hogwarts Legacy

1

Nieuws Trailer toont Switch-versie Hogwarts Legacy

09-11-2023

4

Rik

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

12

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

09-11-2023

14

Rik

Reageer als eerste!