Fan Friday: Zelda-animatie in Ghibli-stijl

  • Special

  • 10 nov 23 om 00:00

  • Rik

  • 1

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Deze week maakte Nintendo bekend dat er een The Legend of Zelda-bioscoopfilm in de maak is! Daarom hebben we deze week een cinematisch Zelda-project in de schijnwerpers staan.

Youtuber RwanLink maakt toffe Zelda-animaties die hij op zijn kanaal deelt. Deze keer was zijn timing fantastisch, want vlak voor de bekendmaking van de Zelda-film deelde hij een teaser van zijn volgende project: een Zelda: Ocarina of Time-animatie in de stijl van Studio Ghibli. Op 21 november zien we het eindresultaat pas, maar de teaser alleen is al zo tof dat we hem deze week (die we stiekem toch wel Zelda-filmweek kunnen noemen) al willen delen. De animatie is in 3D gemaakt met Unreal Engine 5, maar maakt gebruik van een stijl die aansluit bij de handgetekende animaties van Studio Ghibli. De animatie met de naam ‘Castle Town’ lijkt zich te gaan richten op het gelijknamige gebied uit Ocarina of Time. Toch zien we ook beelden van Hyrule Castle, Kokiri Forest en Malon van Lon Lon Ranch voorbij komen. De sfeer spat in ieder geval al van het scherm in deze teaser:

Ben jij na deze teaser benieuwd naar de hele animatie? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Wat is jouw favoriete baan in Mario Kart 8 Deluxe DLC – Set 6?

6

Poll Wat is jouw favoriete baan in Mario Kart 8 Deluxe DLC - Set 6?

10-11-2023

6

Erik

Trailer toont Switch-versie Hogwarts Legacy

1

Nieuws Trailer toont Switch-versie Hogwarts Legacy

09-11-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

11 nov 23 om 07:09

#12094‍

2751 XP | 532 comments

Dit ziet er echt waanzinnig uit.