The Game Awards 2023 maakt volgende week nominaties bekend

  • Nieuws

  • 8 nov 23 om 12:53

  • Rik

  • 2

Of het nu is vanwege de Oscars-achtige award-show, of toch stiekem omdat er veel bedrijven nieuwe games en trailers tonen: The Game Awards (TGA) is niet meer weg te denken uit het gaming-landschap. Volgende week maakt de organisatie de nominaties bekend voor dit jaar.

Dat maakt TGA bekend via hun officiële X-account (het voormalige Twitter). Er zullen nominaties gedeeld worden in maar liefst 30 categorieën. Na de bekendmaking van de nominaties krijgt het publiek de kans om mee te stemmen op hun favorieten. Zoals gebruikelijk worden de publieke stemmingsresultaten gecombineerd met de oordelen van aangewezen mensen uit de industrie (journalisten, ontwikkelaars, etc.) om tot het eindresultaat te komen. De bekendmaking van de nominaties is maandag 13 november om 18:00 uur Nederlandse tijd live te volgen op X.

Het ligt voor de hand dat Nintendo met grote r als The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en Super Mario Bros. Wonder meerdere nominaties in de wacht weet te slepen. Wanneer dit officieel bekend is, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Welke Nintendo-titels denk jij dat een nominatie in de wacht zullen slepen? En welke game (Nintendo of non-tendo) verwacht jij dat de felbegeerde Game of the Year-titel zal binnenslepen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

MarioKart8DeluxeDuoStreamPromoAntquipment

2

Livestream Speel de nieuwe Mario Kart Wave 6 banen samen met N1-UP en AntQuipment!

08-11-2023

7

Mitch

Hoofdafbeelding bij Super Mario Bros. Wonder is snelst verkochte Mario-game ooit

2

Nieuws Super Mario Bros. Wonder is snelst verkochte Mario-titel ooit

08-11-2023

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Yosher

8 nov 23 om 15:52

#12066‍

6142 XP | 1139 comments

De awards zelf kunnen mij eerlijk gezegd gestolen worden, die zijn imho niet veel waard. Ik hoor wel of er leuke aankondigen zijn tegen die tijd. 

Tamadachi

9 nov 23 om 12:19

#12075‍

5399 XP | 655 comments

Qua nominaties voor The Game of the Year van the Game Awards 2023 hoop ik dat vanuit Nintendo's kant tenminste The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom en Super Mario Bros Wonder genomineerd gaan worden en daarnaast hoop ik dat Hogwarts Legacy ook voor deze ultieme prijs kan meedingen.