Stardew Valley - Versie 1.6 krijgt releasekader voor Switch

  • Nieuws

  • 27 feb 24 om 18:03

  • Karina

  • 0

Stardew Valley, het populaire landbouwsimulatiespel, staat op het punt om een grote update te ontvangen. Versie 1.6, die naar verwachting op 19 maart 2024 wordt uitgebracht, zal echter aanvankelijk alleen beschikbaar zijn voor PC-gebruikers. De maker van het spel, Eric ‘ConcernedApe’ Barone, heeft aangekondigd dat de console- en mobiele versies van de update “zo snel mogelijk” zullen volgen.

De omvang van deze update is groter dan oorspronkelijk gepland, wat de reden is voor de vertraging. Het pakket omvat een nieuw groots festival, twee nieuwe mini-festivals, nieuwe eindspelinhoud, items, crafting-recepten, winteroutfits voor dorpelingen, een nieuw boerderijtype, nieuwe geheimen en nog veel meer.


Het is duidelijk dat Stardew Valley blijft groeien en evolueren, met nieuwe inhoud en ervaringen voor spelers om van te genieten. Met de komst van versie 1.6 kunnen fans van het spel uitkijken naar nog meer toevoegingen aan de wereld van Stardew Valley.

Wat denken jullie over deze aankomende update? Zijn jullie enthousiast over de nieuwe inhoud die naar Stardew Valley komt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe Twitter

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

TMNT Arcade: Wrath of the Mutants komt naar de Nintendo Switch

0

Nieuws TMNT Arcade: Wrath of the Mutants komt naar de Nintendo Switch

27-02-2024

2

Martijn

Hoofafbeelding bij Pokémon Scarlet & Violet krijgen Tera Raid-event met originele starters

0

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet krijgen Tera-event met originele starters

27-02-2024

3

Erik

Reageer als eerste!