Star Wars Hunters krijgt releasedatum & trailers voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 1 mei 24 om 14:15

  • Rik

  • 0

Star Wars Hunters heeft eindelijk een releasedatum gekregen! De Area Shooter met Star Wars-thema komt uit op 4 juni 2024. Ook gaf ontwikkelaar Zynga nieuwe trailers vrij.

Star Wars: Hunters is een Free-to-Start online arena shooter gesitueerd in het Star Wars-universum. In tegenstelling tot andere Star Wars-games bestaat de speelbare cast volledig uit nieuwe personages. Ook vinden de gevechten niet plaats op de verschillende planeten uit het Star Wars-universum, maar in arena-gebieden op de planeet Vespaara. De game werd al in 2021 aangekondigd tijdens een Nintendo Direct. Het spel had datzelfde jaar al moeten uitkomen, maar kreeg uitstel op uitstel te verduren. Volgens Zynga kunnen we volgende maand dan eindelijk wél aan de slag met de 4v4 shooter:

Star Wars Hunters is een Free-to-Start spel dat gratis in de Nintendo Switch eShop te downloaden zal zijn. Er zullen meerdere PVP (Player Versus Player) modi te spelen zijn in Star Wars Hunters. Een officiële beschrijving van Zynga luidt als volgt (vertaald):

Na het einde van de Galactische Burgeroorlog komen de felle lichten van De Arena tot leven en bieden nieuwe helden een platform om te schitteren in het hele universum. De Arena bevindt zich diep in de buitenste ring op de planeet Vespaara en wordt tot ver in de omtrek uitgezonden op het HoloNet. De verhalen en legendes van gevechten die de galactische geschiedenis hebben bepaald, komen tot leven om het publiek te vermaken en kampioenen te creëren die op zoek zijn naar roem en fortuin in dit nieuwe gladiatorspektakel.

De Arena brengt gloednieuwe, unieke Hunters uit het Star Wars-universum samen, elk met hun eigen persoonlijkheid, rijke, verborgen verledens en vaardigheden die hen tot geduchte strijders maken.

Bereid je voor op de strijd en kies uit een reeks nieuwe personages, waaronder snode premiejagers, helden van de Rebellie, Imperial Stormtroopers en alles daartussenin. Overtref je tegenstanders door geavanceerde vaardigheden, vaardigheden en strategieën onder de knie te krijgen terwijl je het uitvecht in intense 4v4 third-person gevechten en je tegenstanders domineert op weg naar roem in The Arena.

Nintendo of America gaf ook een Pre-download Trailer vrij.

Star Wars: Hunters komt 4 juni 2024 uit voor Nintendo Switch, iOS en Android.

Ga jij Star Wars: Hunters downloaden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance toont een ideale wereld

4

Nieuws Trailer Shin Megami Tensei V: Vengeance toont een ideale wereld

01-05-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij wat weten we over opvolger Nintendo Switch

12

Special Wat weten we over de Nintendo Switch-opvolger?

01-05-2024

10

Robin

Reageer als eerste!