Star Wars: Hunters uitgesteld naar 2023

  • Nieuws

  • 19 jul 22 om 03:05

  • Rik

  • 1

Ontwikkelaar Zynga heeft laten weten dat Star Wars: Hunters niet meer dit jaar uitkomt. Hoewel de game voor een release in 2022 gepland stond, komt de game nu pas in 2023 naar de Nintendo Switch.

Het is niet de eerste keer dat Star Wars: Hunters uitstel krijgt: origineel zou de game in 2021 uitkomen. Nu wordt ook de release in 2022 niet meer gehaald. Zynga bracht het volgende statement uit (vertaald):

We werken onvermoeibaar om onze visie voor Star Wars: Hunters te bereiken. Het is onze ambitie om een competitief battle arena-spel te maken dat je nog jaren zal vermaken. Om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoge verwachtingen die we creëren bij fans wereldwijd en onszelf als ontwikkelaars, hebben we de beslissing genomen om de wereldwijde lancering van Star Wars: Hunters uit te stellen.

We nodigen alle gamers uit om ons te vergezellen op [planeet] Vespaara wanneer Star Wars: Hunters in 2023 lanceert op Nintendo Switch, iOS en Android-apparaten.

We begrijpen dat het uitstellen van games frustrerend is, maar onze hoogste prioriteit is ervoor te zorgen dat spelers de best mogelijke ervaring in de Arena zullen hebben.

Voor degenen onder jullie die in staat zijn geweest om ons te vergezellen in de soft launch, we waarderen jullie steun en feedback echt terwijl we werken om van Star Wars: Hunters het beste te maken dat het kan zijn. We zullen doorgaan met het uitrollen van nieuwe content updates in de soft launch gebieden tot de wereldwijde lancering, met onze volgende update in de komende paar weken.

Bedankt voor je begrip en we zien je in de Arena!

Introductietrailer tot Star Wars: Hunters (releasedatum niet meer actueel)

Star Wars: Hunters is een online arena shooter gesitueerd in het Star Wars-universum. In tegenstelling tot andere Star Wars-games bestaat de speelbare cast volledig uit nieuwe personages. Ook vinden de gevechten niet plaats op de verschillende planeten uit het Star Wars-universum, maar in arena-gebieden op de planeet Vespaara.

Star Wars: Hunters komt in 2023 uit voor Nintendo Switch, iOS en Android.

Keek jij er naar uit om dit jaar aan de slag te gaan met Star Wars: Hunters? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eerste online event van Endless Ocean is volgende week

0

Nieuws Eerste online event Endless Ocean Luminous start volgende week

03-05-2024

1

Erik

Dit zijn de winnaars van Fire Emblem Warriors: Three Hopes-giveaway

12

Prijsvraag Dit zijn de winnaars van Fire Emblem Warriors: Three Hopes-giveaway

19-07-2022

1

Erik

Level-5 deelt deze week info over nieuwe Inazuma Eleven

0

Nieuws Level-5 deelt deze week info over nieuwe Inazuma Eleven

18-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

19 jul 22 om 19:17

#6024‍

3802 XP | 715 comments

Jammer, ik kijk wel uit naar deze game. Ik heb niet zo heel veel met Star Wars, maar deze game ziet er wel gaafjes uit. In de trailer zie ik kleine maps, wat ik waardeer. Van die kapotboem grote mappen ben ik totaal niet weg van.