Square Enix teaset Dragon Quest-aankondiging

  • Nieuws

  • 30 okt 23 om 14:09

  • Rik

  • 2

Er lijkt een aankondiging voor de Dragon Quest-serie aan te komen. Dit lijkt naar voren te komen door een tweet/X-post van de DQ-producent.

Het gaat om Yosuke Saito, die momenteel in dienst is bij Square Enix als producent en regisseur voor de Dragon Quest-serie. In een Japanse tweet geeft hij aan recent een ‘leuke opnamesessie’ te hebben gehad. Hij plaatste daar vervolgens een geblurde afbeelding van een script bij. Volgens Saito kunnen we meer informatie verwachten zodra alle puntjes op de i zijn gezet en er groen licht wordt gegeven [voor het project].

Oplettende reddit-gebruikers zagen dat er een klein deel van de tekst op de tweede pagina van het script te zien was ondanks Saito’s pogingen tot censuur. Hier lazen zij de naam van Dragon Quest-bedenker Yuji Horii en een deel van een datum die in december valt. Speculatie van deze gebruikers is vervolgens dat de aankondiging groot genoeg is om de geestelijk vader van de serie van stal te halen én dat de aankondiging mogelijk rond december zal vallen.

Wat de daadwerkelijke aankondiging van Square Enix wordt moet nog blijken. Zodra het bedrijf een officieel statement naar buiten brengt, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Op wat voor Dragon Quest-aankondiging hoop jij? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

1

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

2

Erik

Sakurai geeft inzicht in ontwikkeling Smash Bros. Ultimate

9

Media Sakurai geeft inzicht in ontwikkeling Smash Bros. Ultimate

31-10-2023

5

Martijn

Capcom heeft ‘belangrijke’ onaangekondigde game in planning

5

Nieuws Capcom heeft 'belangrijke' onaangekondigde game in planning

30-10-2023

6

Martijn

Discussieer met ons mee! 2

Paul

30 okt 23 om 16:55

#11957‍

3799 XP | 658 comments

Ik hoop op een animatieserie

Fl@ppy

30 okt 23 om 17:01

#11958‍

2791 XP | 540 comments

Zin in!