Shin Megami Tensei V: Vengeance komt naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 21 feb 24 om 15:40

  • Rik

  • 0

In de Nintendo Direct Partner Showcase van vandaag maakten Nintendo en Atlus bekend dat Shin Megami Tensei V: Vengeance naar de Nintendo Switch komt.

Shin Megami Tensei V: Vengeance is een verbeterde versie van Shin Megami Tensei V, dat in 2021 uitkwam als Switch-exclusive. “SMTV: Vengeance” is vergelijkbaar met verbeterde titels uit de Persona-serie als Persona 5 Royal of Persona 4 Golden. In Vengeance wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het hoofdverhaal van Shin Megami Tensei V. Op basis van de korte trailer lijkt dit hoofdstuk zich af te spelen in het Tokio dat de speler tijdens hun SMTV-avontuur achterliet. Meer informatie over Shin Megami Tensei V: Vengeance volgt op een later moment.

Het bestaan van deze verbeterde versie komt niet als een verrassing: de Koreaanse tegenhanger van PEGI had het bestaan van de game per ongeluk al verklapt. Volgens de Koreaanse omschrijving zou er niet alleen extra content worden toegevoegd, maar zouden er ook andere verbeteringen worden doorgevoerd. Wat deze verbeteringen zijn, is op moment van schrijven nog onbekend.

Shin Megami Tensei V: Vengeance komt op 21 juni 2024 naar de Nintendo Switch.

Keer jij ook terug naar de wereld van Shin Megami Tensei V? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition komt in maart naar Switch

0

Nieuws Kingdom Come: Deliverance Royal Edition komt in maart naar Switch

21-02-2024

2

Kitty

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time screenshot 4 nintendo switch

1

Nieuws FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time krijgt releasedatum

21-02-2024

2

Kitty

Reageer als eerste!