shin megami tensei main image

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Geniet van deze definitieve versie van de veelgeprezen game Shin Megami Tensei V. De game is enorm uitgebreid met een gloednieuw verhaal vol nieuwe locaties, demonen en keuzes die het lot van onze realiteit zullen bepalen.

Shin Megami Tensei V: Vengeance bestaat uit twee volledige verhaallijnen. Beleef een gloednieuw verhaal, de ‘Canon of Vengeance’: een dramatisch epos over wraak, dat draait om twee nieuwe personages en een opmerkelijke groep demonen, de Qadištu. Zij hebben hun eigen duistere plannen, los van de oorlog die wordt uitgevochten door zij die de orde willen bewaren, en zij die deze willen verstoren. Of ontdek het oorspronkelijke verhaal van Shin Megami Tensei V, de ‘Canon of Creation’, over een oneindig gevecht tussen engelen en demonen, en jouw strijd om het lot van de wereld de goede kant op te sturen.

Tijdens een wandeling naar zijn huis in het moderne Tokio ontdekt onze hoofdpersoon een gruwelijke moordpartij. Na een onverwachte omweg wordt hij bedolven en bewusteloos achtergelaten. Hij wordt wakker in een nieuw Tokio, een woestenij die is verscheurd door een apocalyps die men Da’at noemt… maar voordat bloeddorstige demonen hem om het leven kunnen brengen, schiet een redder hem te hulp. Samen vormen zij een machtig wezen dat noch mens, noch demon is: een Nahobino.

Met zijn nieuwe kracht reist de hoofdpersoon door Da’at, een bijzonder rijk vol mythische goden en demonische tirannen die eeuwig met elkaar strijden om te overleven. Onze held gaat op zoek naar antwoorden en moet zijn eigen weg vinden in een gevecht tussen engelen en demonen om het lot van de wereld te bepalen.

-productomschrijving op nintendo.nl

Screenshots

Trailer