Koreaanse leeftijdsclassificatie voor 'Shin Megami Tensei V: Vengeance'

  • Nieuws

  • 19 feb 24 om 14:39

  • Rik

  • 0

De Koreaanse tegenhanger van de PEGI publiceerde recent een leeftijdsclassificatie voor Shin Megami Tensei V: Vengeance.

Volgens de omschrijving zou het gaan om een Complete Edition van het originele Shin Megami Tensei V, met verbeteringen en extra content. Het zou hiermee de evenknie zijn van titels als Persona 5 Royal of Persona 4 Golden. Geruchten voor een verbeterde uitgave van ‘SMT V’ deden al sinds juni vorig jaar de ronde. Het lijkt er niet op dat de classificatie al gepubliceerd mocht worden: nadat fans de classificatie online deelden werd deze snel offline gehaald.

Shin Megami Tensei V kwam op 12 november 2021 uit voor de Nintendo Switch als een Switch-exclusieve game. Wij beloonden het spel destijds met een 8,7 in onze review.

Ben jij geïnteresseerd in Shin Megami Tensei V: Vengeance, of vind jij het origineel wel genoeg? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Vertaling via gematsu

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Nintendo Direct: Partner Showcase aangekondigd voor 21 februari 15:00

6

Nieuws Nintendo Direct: Partner Showcase aangekondigd voor 21 februari 15:00

19-02-2024

5

Robin

Team Vrijdag wint Splatoon 3’s Splatfest met weekendthema

5

Nieuws Team Vrijdag wint Splatoon 3's Splatfest met weekendthema

19-02-2024

2

Dennis

Reageer als eerste!