Nintendo past domeinnamen aan van Europese websites

  • Nieuws

  • 8 apr 24 om 15:56

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft aangekondigd dat ze de domeinnamen van hun Europese websites gaan aanpassen. De veranderingen gaan in op 9 april 2024.

Fans hoeven niet bang te zijn dat ze de website van The Big N plots niet meer kunnen bereiken vanwege de verandering: de oude domeinnamen blijven gewoon werken. Wel zal www.nintendo.nl voortaan automatisch doorverwijzen naar www.nintendo.com/nl-nl/. Onze Belgische lezers zullen voortaan naar www.nintendo.com/nl-be/ doorverwezen worden. Nintendo brengt met deze wijziging al haar Europese sites naar hetzelfde topdomein (www.nintendo.com). Verder verandert er niks aan de gebruikerskant bij de domeinswijziging.

Eerder dit jaar wijzigde Nintendo ook al het domein van hun Japanse website. Nintendo lijkt dan ook al hun sites naar dezelfde formule om te zetten (www.nintendo.com/regio/).

Wat vind jij van deze verandering? Laat het ons weten in de reacties.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Terra Memoria – Een moderne klassieker in het RPG-genre

3

Review Terra Memoria - Een moderne klassieker in het RPG-genre

09-04-2024

2

Karina

Hoofdafbeelding bij Dragon Quest XII-producer treedt af na reorganisatie bij Square Enix

3

Nieuws Dragon Quest XII-producer treedt af na reorganisatie Square Enix

08-04-2024

1

Erik

Reageer als eerste!