Nintendo update haar Japanse domeinnaam

  • Nieuws

  • 26 feb 24 om 19:40

  • Karina

  • 1

Nintendo heeft aangekondigd dat het de URL voor haar Japanse website heeft bijgewerkt. URL is veranderd van ‘nintendo.co.jp’ naar ‘nintendo.com/jp’. Deze verandering zal op 26 februari 2024 in werking treden.

Volgens Nintendo is deze domeinwijziging te wijten aan “serveromgevingsverbeteringen”. Gebruikers kunnen de oude URL nog steeds gebruiken, die voorlopig zal omleiden naar de nieuwe URL.

Deze verandering brengt de Japanse site in lijn met hoe de andere websites van Nintendo werken in plaatsen zoals Noord-Amerika. Fans die de Japanse pagina’s al hebben gebookmarkt, hoeven ze niet bij te werken, aangezien het oude domein bezoekers automatisch naar het nieuwe zal omleiden.

Wat denk je van deze verandering? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: NintendoSoup

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Freddi Fish keert terug op de Nintendo Switch deze week

1

Nieuws Freddi Fish keert terug op de Nintendo Switch deze week

26-02-2024

2

Mark

Nitro Deck+ aangekondigd voor Nintendo Switch

4

Nieuws Nitro Deck+ aangekondigd voor Nintendo Switch

26-02-2024

5

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Zool

26 feb 24 om 20:09

#13143‍

1981 XP | 372 comments

Logisch. Goede beveiliging van domeinen, veilig houden, optimale performance, caching, routing etc kost tegenwoordig echt veel geld.