Nintendo of America geeft haar uithangbord een nieuwe kleur

  • Nieuws

  • 2 jun 24 om 14:39

  • Rik

  • 0

Het hoofdkantoor van Nintendo of America ziet er weer een beetje mooier uit: het uithangbord van het kantoor heeft namelijk een strak nieuw likje verf gekregen.

Het uithangbord van het kantoor in Redmond (gelegen in de staat Washington) had tot voor kort een wit-grijs kleurenschema. Dit waren ook de merkkleuren van Nintendo uit het Wii-tijdperk. Oplettende X-gebruikers viel het echter al snel op dat het uithangbord inmiddels is geüpdatet naar de huidige rood-witte kleurstelling van The Big N.

Nintendo of America heeft sinds 2021 één kantoor in de VS, vanuit hier bestiert de Amerikaanse afdeling de Amerikaanse markt. Daarnaast heeft Nintendo ook nog een kantoor in Vancouver (Canada). Omdat de VS de grootste afzetmarkt voor Nintendo is, is ‘NoA’ na het Japanse hoofdkantoor de belangrijkste afdeling binnen het wereldwijde netwerk van Nintendo.

Wat vind jij van het nieuwe uithangbord? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Speel als Patrick de Ster in nieuwe SpongeBob SquarePants-game

0

Nieuws Launch trailer voor de Patrick Ster videogame

05-10-2024

1

Rik

Nintendo of America had zorgen over Hyrule Warriors

10

Nieuws Nintendo of America had zorgen over Hyrule Warriors

02-06-2024

4

Rik

Geen Zelda-DLC voor Switch-versie Monster Hunter Stories

1

Nieuws Geen Zelda-DLC voor Switch-versie Monster Hunter Stories

02-06-2024

1

Rik

Reageer als eerste!