LEVEL-5 toont twee onbekende games op 24 september

  • Nieuws

  • 5 sep 24 om 19:39

  • Rik

  • 2

LEVEL-5 kondigde onlangs al aan dat ze op 24 september hun VISION 2024-presentatie zullen uitzenden over toekomstige games. Oplettende fans hebben nu echter opgemerkt dat er maar liefst twee onbekende games zullen worden onthuld tijdens die presentatie.

Op de dag van de aankondiging van de LEVEL-5 VISION 2024: TO THE WORLD’S CHILDREN gaf de officiële website alleen aan dat het bedrijf de volgende games zou gaan behandelen:

Inmiddels geeft de website aan dat LEVEL-5 naast deze vier games nóg twee onbekende titels zal behandelen tijdens de presentatie. Er zijn namelijk twee vraagtekens verschenen naast de al bekende ‘featured titles’. Een van deze twee titels heeft al een teaser/vooraankondiging gekregen tijdens de vorige Vision-presentatie. Op basis van de artstyle en muziek leek het te gaan om een nieuwhoofdstuk voor de Yo-kai Watch-serie.

Wat de mysterieuze zesde titel zal zijn is nog onbekend. Naast de eerder genoemde games staat LEVEL-5 ook bekend om titels als Ni No Kuni, Snackworld, Little Battlers eXperience (LBX) en het eerder dit jaar verschenen Megaton Musashi Wired.

LEVEL-5 geeft op 24 september om 14:00 uur Nederlandse tijd uitsluitsel over al hun nieuwe aankondigingen tijdens de livestream. N1-UP doet achteraf natuurlijk verslag van alle belangrijke nieuwtjes.

Welke twee nieuwe games hoop jij te zien van LEVEL-5 later deze maand? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Vervolg Hogwarts Legacy ‘grootste prioriteit’ voor Warner Bros

0

Nieuws Vervolg Hogwarts Legacy 'grootste prioriteit' voor Warner Bros

06-09-2024

2

Rik

Sonokuni – een samensmelting van samurai-tradities en moderne invloeden

0

Hands-on Sonokuni - een samensmelting van samurai-tradities en moderne invloeden

05-09-2024

0

Karina

Discussieer met ons mee! 2

Fl@ppy

5 sep 24 om 20:05

#14332‍

3254 XP | 632 comments

Zal ik het dan maar zeggen? De Switch2 wordt een paar dagen eerder aangekondigd en deze 6e titel wordt hier een exclusive voor.

Rik

6 sep 24 om 00:33

#14333‍

5062 XP | 693 comments

Deal! :