LEVEL-5: Wij werken aan 'the next great thing' voor Yokai Watch

  • Nieuws

  • 26 feb 23 om 17:42

  • Rik

  • 1

Via Twitter heeft LEVEL-5 CEO Akihiro Hino laten weten dat het bedrijf inmiddels hard aan het werk is met de volgende grote stap voor de Yokai Watch-serie.

Hij liet dit weten naar aanleiding van het tijdelijk stoppen van de Yokai Watch-anime. Volgens LEVEL-5 wordt er een ‘uitgebreide pauze’ ingelast voor de Yokai Watch-anime, maar is dit expliciet niet het einde van de show. De populariteit van Yokai Watch is de afgelopen jaren ingezakt, mogelijk zoekt LEVEL-5 naar een manier om de serie weer in oude glorie te herstellen.

We nemen een pauze van TV’s Yokai Watch, maar we werken aan het volgende grote ding in de Yokai Watch-serie, dus als je van Yokai houdt, wacht dan nog even! (vertaald)

LEVEL-5 is onder andere bekend van Professor Layton, Ni No Kuni, Fantasy Life, Inazuma Eleven en Yokai Watch. Een paar jaar geleden maakte het bedrijf bekend zich terug te trekken uit de internationale markt en zich enkel op Japan te richten. Recent lijkt LEVEL-5 daar juist op terug te zijn gekomen. Tijdens de Nintendo Direct van 8 februari kondigde het bedrijf Professor Layton and the New World of Steam, FANTASY LIFE i en de nieuwe IP DECAPOLICE aan. Op 9 maart houdt het bedrijf een eigen versie van een Nintendo Direct met updates over hun aankomende titels.

Wat hoop jij te zien van Yokai Watch in de toekomst? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Stardew Valley snow farm

0

Nieuws Stardew Valley-maker geeft kleine update over consolerelease Versie 1.6

27-04-2024

1

Thijmen

Hoofdadfbeelding bij Beste Pokemon-games Aller tijden

8

Special De beste Pokémon-games aller tijden

27-02-2023

15

Redactie

Ace Attorney-serie bijna 10 miljoen keer verkocht

1

Nieuws Ace Attorney-serie bijna 10 miljoen keer verkocht

26-02-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

27 feb 23 om 10:35

#8951‍

5155 XP | 640 comments

Opzich goed om te weten dat Level-5 Yokai Watch niet is vergeten al hoop ik dat Yokai Watch 4 en remake van het eerste deel gaan worden gelokaliseerd voordat er weer nieuwere delen worden aangekondigd.