LEVEL-5 onthult april 2024 nieuwe game

  • Nieuws

  • 30 nov 23 om 15:25

  • Rik

  • 0

Gisteren hield LEVEL-5 hun “LEVEL5 VISION 2023 II” livestream met updates over vijf aanstaande LEVEL-5 titels. De stream werd afgesloten met een (voor)aankondiging voor de toekomst: begin volgend jaar onthult het bedrijf nóg een nieuwe game.

Dit zal LEVEL-5 doen tijdens de (eerste) LEVEL5 VISION 2024-stream. De LEVEL5 VISION-uitzendingen zijn het equivalent van Nintendo’s eigen Direct-uitzendingen. De stream zal de naam ‘LEVEL-5 Vision 2024: To the World’s Children’ krijgen en ergens in april 2024 online komen. Welke dag in april de uitzending zal plaatsvinden maakt het bedrijf op een later moment bekend.

Deze video staat afgesteld om te beginnen bij de teaser voor volgend jaar!

Naast updates over al aangekondigde LEVEL-5 titels zal er ook een nieuwe game onthuld worden tijdens de livestream. De vooraankondiging van de onthulling verklapte niet wat voor game het nieuwe project wordt. Wel leek de teaser duidelijk een Yo-Kai Watch-thema te hebben. Eerder dit jaar liet de CEO van LEVEL-5 al meermaals weten dat er intern hard gewerkt wordt aan de volgende stap in de Yo-kai Watch-serie. Yo-kai Watch vierde in 2023 eveneens haar tiende verjaardag.

Wat voor game denk/hoop jij dat LEVEL-5 begin volgend jaar gaat onthullen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Fan Friday: Godzilla-film in TotK

4

Nieuws Fan Friday: Godzilla-film in TotK

01-12-2023

3

Rik

Hoofdafbeelding bij Square Enix deelt screens van Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

0

Media Dragon Quest Monsters: The Dark Prince krijgt lanceertrailer

30-11-2023

0

Dennis

Reageer als eerste!