Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

  • Nieuws

  • 19 apr 24 om 09:44

  • Dennis

  • 0

Het futuristische simulatiespel Imagine Earth is aangekondigd voor de Nintendo Switch. In het spel speelt duurzaamheid een grote rol.

Maker Serious Bros. laat met een trailer weten dat hun simulatiespel Imagine Earth binnenkort naar de Nintendo Switch komt. In Imagine Earth koloniseer je nieuwe planeten die je bewoonbaar maakt voor nieuwe bewoners. In de game moet je de juiste balans zoeken tussen groei van je bevolking en duurzaamheid. Groei je te hard, dan is de kans op natuurrampen zoals ziektes, vulkaanuitbarstingen of smeltende poolkappen groter met rampzalige gevolgen.

Tijdens het spelen beheer je je grondstoffen, handel je met anderen en probeer je concurrerende kolonisten te snel af te zijn. Imagine Earth verschijnt op 9 mei voor de Switch.

Zie jij deze city-builder met ecologische insteek wel zitten? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

De grote Indie Sale is gestart in de Nintendo eShop

0

Nieuws De grote Indie Sale is gestart in de Nintendo eShop

19-04-2024

3

Dennis

LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot ‘zomer 2024’

2

Nieuws LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

19-04-2024

1

Rik

Reageer als eerste!