Launch trailer voor Star Wars Hunters

  • Nieuws

  • 3 jun 24 om 00:34

  • Rik

  • 0

We hebben er even op moeten wachten, maar Star Wars Hunters is over enkele dagen dan ein-de-lijk speelbaar op de Nintendo Switch. Om dit feit te vieren bracht ontwikkelaar Zynga alvast een launch trailer uit.

Star Wars: Hunters is een Free-to-Start online arena shooter en speelt zich af in het Star Wars-universum. In tegenstelling tot de meeste Star Wars-publicaties, ontbreken bekende personages als Han Solo, Darth Vader, Kylo Ren en Chewbacca in deze game. In plaats daarvan bestaat de cast geheel uit nieuwe personages uit het Star Wars-universum. Wel maken bekende Classes en rassen hun opwachting, zoals Jedi, Sith, Storm Troopers, Bounty Hunters, Wookies en meer. De gevechten vinden plaats in speciale arena-gebieden op de planeet Vespaara, die het thema hebben van andere planeten uit het Star Wars-sterrenstelsel.

Star Wars Hunters heeft een lange weg moeten afleggen voordat het überhaupt uitkwam: de game werd in 2021 aangekondigd tijdens een Nintendo Direct, met een aangekondigde release voor later dat jaar. Dat mocht echter niet zo zijn en het spel kreeg uitstel op uitstel. Vorige maand kwam dan eindelijk de bevestiging dat de Free-to-Start game vanaf 4 juni beschikbaar is in de Nintendo eShop.

Star Wars Hunters komt op 4 juni 2024 uit voor de Nintendo Switch en mobiele platforms.

Ga jij Star Wars Hunters uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Metal Slug Tactics dit najaar naar de Switch

0

Media Metal Slug Tactics dit najaar naar de Switch

04-06-2024

2

Dennis

Nintendo of America had zorgen over Hyrule Warriors

10

Nieuws Nintendo of America had zorgen over Hyrule Warriors

02-06-2024

4

Rik

Reageer als eerste!