Metal Slug Tactics dit najaar naar de Switch

Na een lange periode van stilte is er eindelijk nieuws over Metal Slug Tactics. De strategiegame verschijnt dit najaar op de Nintendo Switch!

Met een flitsende nieuwe trailer laat Dotemu weten dat Metal Slug Tactics onderweg is. Het spel komt dit najaar uit op diverse platformen waaronder de Switch. In de trailer zien we zowel geanimeerde shots van de hoofdpersonen als ook gameplaybeelden.

Oorspronkelijk stond Metal Slug Tactics gepland voor 2022, maar de releasedatum werd al opgeschoven naar 2023. Vervolgens bleef het lange tijd stil rondom de game. In Metal Slug Tactics zien we de bekende personages, vijanden en werelden uit de run-and-gun-serie Metal Slug terug, maar dan als strategiegame. Het spel wordt gemaakt door Leikir Studio en uitgegeven door Dotemu, bekend van bijvoorbeeld Turtles: Shredder’s RevengeWindjammers 2 en Streets of Rage 4.

Ben jij benieuwd hoe deze verandering van actiegame naar tactische game uitpakt? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

1

Coen

Summer Game Fest 2024 heeft liveshow van 2 uur

0

Nieuws Summer Game Fest 2024 heeft liveshow van 2 uur

04-06-2024

1

Dennis

Launch trailer voor Star Wars Hunters

0

Nieuws Launch trailer voor Star Wars Hunters

03-06-2024

2

Rik

Reageer als eerste!