Launch Trailer voor Luigi's Mansion 2 HD

  • Nieuws

  • 26 jun 24 om 01:56

  • Rik

  • 0

Het spel komt officieel pas morgen uit, maar Nintendo heeft de Launch Trailer voor Luigi’s Mansion 2 HD alvast online gezet.

In de zogeheten ‘Launch Mont-AHHH-ge‘ zien we Luigi zich weer een (groen) hoedje schrikken tijdens zijn tweede spokenjacht-avontuur. Bewapend met de verbeterde Spookzuiger 5000 (Poltergust 5000) van Professor K. Wibus (E. Gadd) moet Luigi orde op zaken stellen in de Schaduwvallei: door het verdwijnen van de donkere maan veranderen alle spoken daar namelijk in boe-fjes. Luigi moet een vijftal verlaten landhuizen schoonvegen van spokerij.

Luigi’s Mansion 2 kwam origineel in 2013 uit voor de Nintendo 3DS. Tantalus Media brengt de gezellig griezelige klassieker dit jaar in een nieuw jasje naar de Nintendo Switch. Ditmaal is het avontuur ook in het Nederlands te spelen. In de eerste reviews werd Luigi’s Mansion alvast goed ontvangen, met een gemiddelde score van 78 op Metacritic.

Ga jij later deze week ook op spokenjacht in Luigi’s Mansion 2 HD? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

2

Kitty

Westerse release Trails through Daybreak II lijkt bevestigd

1

Nieuws Westerse release Trails through Daybreak II lijkt bevestigd

26-06-2024

2

Erik

Epic Mickey: Rebrushed krijgt releasedatum en trailer

1

Nieuws Epic Mickey: Rebrushed krijgt releasedatum en trailer

26-06-2024

4

Rik

Reageer als eerste!