Overzicht eerste reviews van Luigi's Mansion 2 HD

  • Nieuws

  • 25 jun 24 om 17:45

  • Erik

  • 0

De eerste reviews voor Luigi’s Mansion 2 HD voor de Nintendo Switch zijn binnen. In dit bericht vind je een overzicht.

Luigi’s Mansion 2 HD heeft op dit moment een gemiddelde score van 78 op Metacritic en een 71 op OpenCritic. Dit is fors lager dan de Nintendo 3DS-versie, die gemiddeld een 86 scoorde. Hoewel men de animaties en de gameplay prijst, valt de leeftijd van de game meer op.

Een greep uit de eerste reviews van Luigi’s Mansion 2 HD:

  • Nintendo Life (80/100): “De game ziet er goed uit, en de nieuwe modellen, animaties en verbeterde visuals zorgen voor een game die dicht bij het glorieuze Luigi’s Mansion 3 komt. Dankzij de tweede stick, speelt het ook nog eens beter op de Switch. Het is alleen jammer dat we geen extra’s hebben gekregen.”
  • Destructoid (70/100): “Het is ontzettend lastig om niet gecharmeerd te zijn van de graphics en animaties in Luigi’s Mansion 2 [..]. Zelfs de centrale focus op het oplossen van puzzels en het vangen van spoken is leuk. Ik kan echter niet vaak genoeg zeggen hoeveel van het plezier eruit gezogen wordt door zijn vasthouding aan een compleet lineaire hoofdstukprogressie.”
  • Gamespot (70/100): “Luigi’s Mansion: Dark Moon was op de Nintendo 3DS een verrassende heropleving van een onconventioneel spel. Met Luigi’s Mansion 3 is de serie meer zichzelf geworden; en de tweede game is noch de pionier, noch de betere derde versie.”
  • IGN (80/100): “Luigi’s Mansion 2 is zonder twijfeld de beste versie van Luigi’s tweede spookachtige avontuur. Als je een nieuwkomer bent [..]. dan is er een hoop spookjacht- en puzzelplezier te vinden in de vijf griezelige landhuizen. Als je echter een fan van de originele 3DS-versie bent en je hoopte op grootse gameplayveranderingen of toevoegingen, dan ben je misschien een beetje teleurgesteld.”

Luigi’s Mansion 2 HD is een opgepoetse versie van een game die origineel op de Nintendo 3DS uitkwam. Het bevat verbeterde graphics, animaties, besturing en een Nederlandse taaloptie.

Wij hebben de game al kunnen spelen en noemden in onze preview “de toevoeging van de tweede analoge stick een welkome verbetering”. Vorige week bracht Nintendo een uitgebreide overzichtstrailer uit.

Wat vind jij van de reviews? Had je dit verwacht? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Davide Soliani verlaat Ubisoft

3

Nieuws Davide Soliani verlaat Ubisoft

24-07-2024

3

Coen

Pokémon TCG-tekencompetitie diskwalificeert deelnemers wegens AI

0

Nieuws Pokémon TCG-tekencompetitie diskwalificeert deelnemers wegens AI

25-06-2024

1

Coen

bank stream koopa cafe

3

Livestream Terugkijken: de N1-UP Bankstream + WIN: toffe Zelda en Nintendo prijzen

25-06-2024

7

Mitch

Reageer als eerste!