Gerucht: Tales of Xillia mogelijk naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 21 jul 24 om 17:55

  • Rik

  • 1

Het lijkt er op dat Bandai Namco de game Tales of Xillia op korte termijn naar de Nintendo Switch wil brengen. Oost-Europese retailers hebben namelijk al productpagina’s voor het spel aangemaakt.

Let op: niets uit dit bericht is definitief totdat Nintendo of Bandai Namco een officiële aankondiging doen. Neem deze informatie met het gebruikelijke korreltje zout.

Twee Tsjechische en één Slowaakse online retailer hebben productpagina’s aangemaakt voor Tales of Xillia voor de Nintendo Switch en andere moderne platforms. Hierbij hebben de verschillende Tales of Xillia-versies EAN-codes (European Article Numbers) die inderdaad geregistreerd blijken te staan op naam van Bandai Namco. Het is nog niet na te zoeken welke specifieke productnamen gekoppeld zijn aan de EAN-codes. Hoewel het gaat om drie verschillende retailers verspreid over twee landen behoren alle drie de retailers wel tot hetzelfde moederbedrijf. Naar verluidt zou dit moederbedrijf in het verleden al eerder deze manier nieuwe producten hebben gelekt.

Tales of Xillia kwam in 2011 (Japan) en 2013 (wereldwijd) uit voor de Playstation 3 en is onderdeel van de Tales-serie. Het kreeg een jaar later een direct vervolg in de vorm van Tales of Xillia 2. Het spel werd destijds geprezen om zijn verbeterde gevechtssysteem, maar kreeg ook kritiek te verduren over het ontwerp van de omgevingen. Tales of Xillia werd nog niet eerder geport naar een ander platform.

Zodra er een officiële aankondiging gedaan wordt over Tales of Xillia lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Deze Tales-games zijn al speelbaar op Nintendo Switch

Uitgever: Bandai Namco Entertainment

/

Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios

Releasedatum: 11 januari 2019

Uitgever: Bandai Namco

/

Ontwikkelaar: Bandai Namco

Releasedatum: 17 februari 2023

Nintendo Switch eShop: €39,99

Zou jij Tales of Xillia willen zien op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Jay_RPGee op Reddit

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

0

Nieuws Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

21-07-2024

1

Rik

Kamiya wil nog steeds Okami 2 en Viewtiful Joe 3 maken

3

Nieuws Kamiya wil nog steeds Okami 2 en Viewtiful Joe 3 maken

21-07-2024

3

Dreon

Discussieer met ons mee! 1

Fl@ppy

22 jul 24 om 06:14

#14040‍

3209 XP | 623 comments

Heb beide uitgespeelt. Maar het is vanaf dit deel dat ze een andere richting zijn ingegaan, die mijnin ieder geval minder bevalt. Toch leuke games om te spelen. Maar voor mij nog te vers. En ik denk nou niet dat er een enorme verbetering bij zal zitten.