Gerucht: DLC/Definitive Edition in de maak voor Hogwarts Legacy

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 0

De bekende gamejournalist Tom Henderson laat op insider-gaming weten dat er een flinke uitbreiding voor Hogwarts Legacy in de maak is.

Let op: niets uit dit bericht is officieel totdat Warner Bros. Games het zelf bevestigt, neem dit gerucht met het gebruikelijke korreltje zout.

De Hogwarts Legacy Definitive Edition zou zo’n 10-15 uur aan extra content moeten bevatten ten opzichte van het origineel. De extra content zou bestaan uit een nieuwe hoofdverhaallijn, kleinere queesten, zij-activiteiten en nieuwe outfits. Wie het originele Hogwarts Legacy al gekocht heeft, zou de nieuwe content van de Definitive Edition als DLC kunnen downloaden. Volgens de bronnen van Insider Gaming zou de losse DLC een prijs rond de 20 tot 30 dollar krijgen. De vermeende releasedatum van de Definitive Edition/DLC zou nog niet bepaald zijn. Wel zou Warner Bros. Games intern graag een release in 2025 zien, om het gebrek aan succes van Suicide Squad: Kill the Justice League financieel te compenseren.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een grote AAA-RPG die zich afspeelt in de wereld van Harry Potter. In plaats van de avonturen van Harry en zijn vrienden te volgen, nemen spelers de rol aan van een nieuwe student aan Hogwarts (Zweinstein). Het verhaal van deze vrij aanpasbare avatar speelt zich zo’n 100 jaar af voor de boeken en films van Harry Potter. Hogwarts Legacy was een enorm succes en wist tot op heden meer dan 24 miljoen exemplaren te verkopen. In 2023 versloeg het The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom als de best verkochte videogame in Nederland. Warner Bros. Games heeft al aangegeven dat er een vervolg in de maak is, en dat dit intern een van de grootste prioriteiten van hun game-afdeling is.

Hogwarts Legacy is sinds 14 november 2023 beschikbaar op Nintendo Switch, het spel kwam al eerder uit op concurrerende platforms.

Wat zou jij graag toegevoegd zien aan Hogwarts Legacy? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Insider-gaming

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Codenaam Nintendo Switch 2 onthult door datalek bij Game Freak

3

Nieuws Codenaam Switch 2 en meer onthuld door datalek bij Game Freak

13-10-2024

6

Erik

Video: Unboxing en Eerste Indrukken van Nintendo Sound Clock: Alarmo

3

Media Video: Unboxing en Eerste Indrukken van Nintendo Sound Clock: Alarmo

12-10-2024

0

Daan

Reageer als eerste!