Epic Mickey's camera is verbeterd in Nintendo Switch-remake

  • Nieuws

  • 10 apr 24 om 09:55

  • Erik

  • 0

De camera in Epic Mickey: Rebrushed is verbeterd. Het is een van de zaken die ze veranderen voor de Nintendo Switch-versie.

Senior producer Pan Schröder onthuld dit in een interview met Gamspot. De kijkhoek was een van de minpunten in het originele spel voor de Wii.

Schröder legt uit dat  ze daarnaast ook de bewegingsbesturing ‘vertaalden’ en dat deze nu met joysticks werkt. “We moesten de besturing veranderen, de camera verbeteren en de bewegingsbesturing vertalen naar joysticks – terwijl de charme van het origineel vastgehouden moest worden.

Spelers hoeven dan ook niet bang te zijn dat de game helemaal op de schop genomen wordt. Schröder: “Voor ons, als de ontwikkelaar, is het ons doel om het spel als een trouwe remake aan de spelers te geven.”

Eind februari kwam al naar buiten dat de besturing in het spel aangescherpt is, en dat Mickey over nieuwe bewegingen beschikt, zoals een grondschok.

Epic Mickey: Rebrushed werd aangekondigd tijdens de Partner Direct van februari, als een remake van het originele Wii-spel. Je speelt als Mickey die terecht komt in een wereld vol vergeten en afgewezen cartoonfiguren van Disney. Met zijn kwast moet de held deze wereld zien te redden van de ondergang.

Bron: GameSpot

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

One Last Breath – Moeder Natuur is er klaar mee

0

Review One Last Breath - Moeder Natuur is er klaar mee

10-04-2024

2

Jeroen

Takahashi: open vragen Xenoblade 3 worden ‘later’ beantwoord

4

Nieuws Takahashi: open vragen Xenoblade 3 worden 'later' beantwoord

09-04-2024

2

Rik

Reageer als eerste!