Epic Mickey: Rebrushed bevat verbeterde besturing

Meer details over Epic Mickey: Rebrushed, waaronder over de besturing, de ontwikkelaar en meer screenshots!

Oorspronkelijk kwam Epic Mickey uit voor de Wii in 2010 en had dus motion controls. In deze remake is de besturing op de schop gegaan, aangescherpt en beschikt Mickey over een aantal nieuwe vaardigheden. Zo kan hij nu ook spurten, sprinten en een grondschok doen.

Dit is bevestigd door de ontwikkelaar, Purple Lamp, in opdracht van THQ Nordic. Eerder was nog even onbekend welke maker Epic Mickey: Rebrushed verzorgd. Deze Oostenrijkse studio maakte eerder onder andere SpongeBob SquarePants: the Cosmic Shake en SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Ze werkten ook samen met Rare aan Sea of Thieves.

Bekijk ook de nieuwste screenshots van Epic Mickey: Rebrushed.

Verder is het spel grafisch vernieuwd (verbeterde textures, belichting, kleuren) en bevat vele beroemde en minder bekende personages, uit de rijke Disney-geschiedenis. Je gebruikt je magische verfkwast nog steeds om te creeëren (verf) of te verwijderen (thinner), wat invloed heeft op het verhaalverloop. Het spel herintroduceerde ook Oswald the Lucky Rabbit, Disney’s eerste sterpersonage, dat na jarenlange afwezigheid een belangrijke rol speelt in het spel. Epic Mickey: Rebrushed komt later dit jaar naar de Nintendo Switch.

Hoe vindt jij dat Epic Mickey: Rebrushed tot nu toe uit de verf komt? We lezen jouw reactie graag in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Quadroids – een echte hersenkraker

0

Review Quadroids - een echte hersenkraker

26-02-2024

4

Kitty

Star Wars-personages komen naar Brawlhalla

0

Nieuws Star Wars-personages komen naar Brawlhalla

25-02-2024

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

26 feb 24 om 12:56

#13140‍

1196 XP | 238 comments

Geweldig die laatste zin haha!